1292061
Vrouw

Opgebiecht

Danny de Munk deelt nooit eerder verteld geheim

In deze rubriek wordt normaal gesproken anoniem iets opgebiecht. Deze week gaat Danny met de billen bloot en deelt een nooit eerder verteld geheim met ons.

“Op de allerlaatste bladzijde van mijn eigen nummer van VROUW moet ik iets vertellen wat ik nog nooit bekend heb gemaakt. Dat vind ik best een uitdaging, want ik heb niet zoveel geheimen. Ik moet dus even graven. Wat kan ik met u delen wat u nog echt niet van mij weet? Ik heb wel iets gênants, maar durf ik dat nou echt te vertellen? Ach ja, waarom ook niet, het is per slot van rekening een Opgebiecht. Ik kom er dus maar mee voor de dag. 

Slapeloosheid

In periodes dat ik het heel druk heb of bijvoorbeeld, zoals afgelopen week, aan de vooravond van een grote première sta, dan heb ik soms last van slapeloosheid. Dat komt waarschijnlijk omdat ik normaal gesproken een enorme nachtbraker ben. Altijd geweest. En sinds wij Netflix hebben, is het helemaal erg. Als ik niet oplet en een serie heel leuk vind, hoor ik de vogels al weer fluiten terwijl ik er ‘nog eentje dan…’ kijk. Dus wil ik de volgende dag fris zijn, dan moet ik allereerst niet voor de tv gaan hangen. Maar als ik echt een goeie nacht wil maken, neem ik een slaappil. Het voorkomt dat ik de hele nacht ga liggen malen. Niet te vaak natuurlijk, want dat is slecht en daarnaast heb ik na gebruik van een temazepammetje altijd last van heel aparte bijwerkingen.Benieuwd om welke bijwerkingen het gaat? Lees hier verder