Nieuws/Vrouw
1292632
Vrouw

Hoe zit het nu echt met?

Dit heeft de supermaan voor jou in petto

Wat je ook doet vandaag: kijk in ieder geval even naar buiten. Want de kans dat je ooit zo'n grote volle maan hebt gezien, is heel klein. De laatste keer dat hij zo krachtig was, was in 1948.

Maar is hij alleen maar mooi en ontzagwekkend? Of schuilt er ook een diepere betekenis achter deze supermaan?

Voor velen is de supermaan van vandaag gewoon mooi om naar te kijken. Maar voor wie zich erin verdiept, is de volle maan veel meer dan een prachtig plaatje. Zo ook voor Petra Stam, spiritueel coach, tarotiste, en klassiek homeopaat. Ze heeft diverse artikelen en boeken geschreven, waaronder ‘In het licht van de Maan’, over de werking en invloed van de maan het hele jaar door. 

"Het is duidelijk dat de maan invloed heeft op de natuur. De maan trekt water aan en dat verklaart onder andere het verschijnsel van eb en vloed," zegt Petra. "Maar wij mensen bestaan ook voor zeventig procent uit water. Water staat voor gevoelens, emoties. Bij volle maan wordt daar ook harder aan getrokken. Het kan dus zijn dat er bepaalde emoties en gevoelens uit je onderbewustzijn naar boven komen."Lees hier verder en ontdek welk sterrenbeeld deze maand gekoppeld is aan de supermaan