Nieuws/Vrouw
1292662733
Vrouw

Deze week in VROUW Magazine: Kim-Lian (35) over haar vervulde kinderwens

Kim-Lian van der Meij en kinderen

Kim-Lian van der Meij en kinderen

Elke vrijdag komt er een VROUW Magazine uit: boordevol persoonlijke verhalen van vrouwen en columns van vaste gezichten Daphne Deckers en Mieke Kosters. Nu ook op VROUW.nl: een blik op alles wat je deze week in VROUW Magazine week 19 kunt lezen.

Kim-Lian van der Meij en kinderen

Kim-Lian van der Meij en kinderen

"Mijn leven is compleet veranderd"

Mark Uyl

Mark Uyl

Van vrolijke, jonge spring-in-’t-veld die haar droomcarrière beleefde, ging ze naar een leven waarin die andere grote wens uitkwam: moeder worden. Kim-Lian van der Meij (35) maakte het zelfs drie keer mee met Daniel, haar Zweedse liefde.

Heel bewust heeft ze voor Ronja (7), William (6) en Benjamin (2) haar leven anders ingericht: ze staat niet meer elke avond in het theater, maar presenteert televisieprogramma’s en schrijft kinderboeken. "Mijn kinderwens begon heel vroeg, al ver voordat ik een relatie had. Maar ja, dan moet het je gegund zijn én je moet de juiste man tegenkomen. Dat viel meteen op zijn plaats toen ik naar Zweden ging om mijn eerste single op te nemen en Daniel zag. Ik was meteen verkocht."

Het hele interview met Kim-Lian lees je in VROUW Magazine!

"Bij ons thuis speelt Franks roem geen rol"

Stef Nagel

Stef Nagel

Hoe is het als je dochter ook je werknemer is? Of als je vader een beroemde voetbaltrainer is die steeds weer naar een ander land verkast? We vroegen het aan Helen de Boer (43), vrouw van Ajax-trainer Frank de Boer, en dochter Romy (21).

Helen: "Frank en ik zijn niet zo van de premières of andere feestjes, we gaan alleen als het bij het voetbal hoort. Verder zijn we maar huismussen en zoeken we de publiciteit niet op. We hebben het ook hartstikke druk: ik werk vijf dagen, hij is veel weg, onze jongste dochter speelt handbal op hoog niveau en moet ik zes keer in de week wegbrengen en ophalen. Als ik dan eindelijk vrij ben, wil ik gewoon lekker thuis op de bank ploffen. Dan kijken we een woonprogramma of een voetbalwedstrijd."

Het hele interview met Helen en Romy lees je in VROUW Magazine!

"Ze denken weleens dat ze ons kleinkind is"

Iris Planting

Iris Planting

Martine Wijnolts (44) is getrouwd met Cor (48). Ze was al moeder van Jan-Willem (20), Reina (18) en Charlotte (16) toen er onverwacht een vierde telg bijkwam: Iris (2).

"Toen ik zwanger bleek schrok ik me rot. Ik was al veertien jaar uit de luiers en zag een nieuwe baby niet aankomen. Ik zag er ook echt tegenop om het de kinderen te vertellen. Hoe zouden ze reageren? Gelukkig waren ze allemaal enthousiast. Cor heeft zich ook geen moment zorgen gemaakt, dat zit niet in zijn aard."

Over Iris en twee andere nakomertjes lees je in VROUW Magazine!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.