Vrouw/Praat Mee
1294732203
Praat Mee

Praat mee

Zou jij het leuk vinden als Marco en Leontine weer bij elkaar komen?

Marco Borsato is weer aan het daten met ’zijn’ Leontine.

Marco Borsato is weer aan het daten met ’zijn’ Leontine.

Marco Borsato en Leontine zijn weer aan het daten. Dit vertelde Marco woensdag in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Vorig jaar scheidde het stel nadat de diverse affaires van Marco aan het licht kwamen.

Marco Borsato is weer aan het daten met ’zijn’ Leontine.

Marco Borsato is weer aan het daten met ’zijn’ Leontine.

Marco geeft aan dat het geen vaste vorm heeft, maar dat ze wel af en toe leuke dingen doen. „We daten een beetje”, aldus Marco. „We zien wel waar het schip strandt.” Leontine blijft dé vrouw voor Marco en hij geeft dan ook duidelijk aan dat hij niet open staat voor andere vrouwen. „Mijn hart is bezet.”

Liefde

Op Instagram laat Marco maar al te graag weten hoe gek hij is op ’zijn vrouw’ Leontine. Op Valentijnsdag liet hij weten dat zij nog steeds zijn Valentijn is. Hij deed dat door middel van een filmpje vol oude, liefdevolle foto’s van hen samen. Afgelopen weekend op Moederdag postte hij opnieuw een video met de tekst dat ze nog steeds één gezin zijn. Leontine heeft zelf nog niet gereageerd op het nieuws dat ze weer aan het daten zijn.

Marco vertelt aan Privé dat er nog steeds ontzettend veel liefde is tussen hem en Leontine. „Of mensen dat nou willen horen of zien, of niet, het is er. Het is voelbaar. Tastbaar.” Op Twitter zijn de meningen van mensen verdeeld. Waar de één het Marco ontzettend gunt, wordt de ander moe van het Marco-nieuws.

Praat mee

Wat denk jij? Zou je het leuk vinden als Marco en Leontine weer bij elkaar komen of niet? Praat mee via onze Facebookpagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.