Vrouw/Seks & Relaties
1294857009
Seks & Relaties

Deel 33: We bedreven de liefde alsof het de allereerste keer was

Even bleef ik als verstijfd staan terwijl Maarten me in mijn nek zoende en me bij mijn borsten probeerde te grijpen. Toen pakte ik zijn arm en duwde die achter zijn hoofd terwijl ik hem tegelijkertijd een schop in zijn kruis gaf. Die dure karatelessen waren toch niet voor niets geweest…

"Waar ben je mee bezig, idioot", siste ik, terwijl mijn ex-zwager dubbelgevouwen stond te kreunen. "Ik probeer jullie juist te helpen! Nou, wegwezen, mijn huis uit." Ik twijfelde of ik mijn zus zou bellen, maar wilde het voor mijn neefje en nichtje niet nog erger maken. Een seksverslaafde vader was al geen sinecure, maar dat hij nu ook nog een aanrander bleek te zijn, was natuurlijk helemaal afschuwelijk.

Uur of vijf

Dus stuurde ik maar een appje naar mijn minnaar dat ik hem nu echt héél hard nodig had. Maar die had geen tijd. Wel stelde hij voor dat hij vrijdag om een uur of vijf zou langskomen. Dat kon ik net tussen mijn werk en het feestje van mijn nieuwe collega Bas inplannen als ik een beetje vroeg zou beginnen. Tja, voor een date met Hem had ik natuurlijk alles over!

En ach, voor ik het wist was het al zover. Hij zag er adembenemend uit. Kon ik hem maar meenemen als mijn partner naar het feestje van die avond. Ik weet zeker dat mijn collega’s hem geweldig zouden vinden. Bovendien had ik die zondag nóg een feestje, de zestigste verjaardag van mijn vader. Daar had ik hem helemaal graag bij willen hebben. Nu moest ik weer al die vervelende vragen van mijn ooms en tantes doorstaan waarom ik nog steeds geen vriendje had en dat als ik nog kinderen wilde ik wel een beetje op moest schieten. Ik haatte die vragen!

Gestolen uurtje

Maar eerst genoten we nog even van ons gestolen uurtje. Hij kleedde me vaardig uit en we bedreven de liefde alsof het de allereerste keer was. En toen hij op zijn hoogtepunt mijn naam schreeuwde, wist ik het zeker, wij horen bij elkaar. Fleur zag gewoon spoken. Hij wilde alleen mij, niet Kim, die stomme collega van hem. En zijn huwelijk met Josien, ach, dat had ook allang z’n langste tijd gehad. Want zulke volmaakte seks, die kan toch echt alleen bestaan tussen mensen die héél veel van elkaar houden.

Toen keek hij op zijn horloge. "Shit, half 7! Josien vermoordt me. Ze moet nog naar een feestje van een ex-collega." "Collega? Ze is toch huisvrouw?" Ik hoopte dat mijn toon niet té denigrerend klonk. "Voor we kinderen kregen had ze een goede baan bij een supermarktketen. Nu heeft ze een foodblog en veel volgers op Instagram. Ik vind het woord 'huisvrouw' dus een wel beetje flauw. Ze is veel meer dan dat." Hij gaf me een kus en vertrok. Oeps! Ik moest toch wat voorzichtiger worden met wat ik over haar zei.

Feestvarken

De borrel bij Bas was al in volle gang. Het was er druk en ik wurmde me tussen alle mensen door om het feestvarken te zoeken. Ha, daar was hij. Hij stond te praten met iemand die me ergens heel bekend voorkwam. "Superleuk dat je er bent. Ik zal je even aan wat mensen voorstellen. Ken je Josien al? We hebben jarenlang samengewerkt!"

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 06-13651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-groep? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.