Nieuws/Vrouw
1298978
Vrouw

VROUW magazine

O'G3NE:  'We gaan voor winst in Kiev'

Twaalf maanden, twaalf bekende en onbekende vrouwen die het nieuws haalden. Zij vertellen waarom dit jaar voor hen extra speciaal was. Lisa (22), Amy en Shelley (21) van O’G3NE verraste in mei heel Nederland tijdens het programma ‘Beste Zangers’ en nu gaan ze volgend jaar ook nog naar het ‘Eurovisie Songfestival’!

Lisa: “Uiteindelijk hebben we er drie nummer 1-hits aan overgehouden, ook nog met Het is over van Jeroen van der Boom, voor het eerst Nederlandstalig. Het programma heeft onze carrière echt een boost gegeven, we merken ook dat ons publiek breder is geworden.” Amy: “Het was sowieso een bijzonder jaar: we hebben ook ons eerste album We got this uitgebracht en de theatertour raakte meteen uitverkocht. Ons beste jaar ooit.”

Lisa: “En aankomend jaar gaan we dus naar het Eurovisie Songfestival! We waren door het dolle heen, hebben staan gillen. We hebben zó veel zin om naar Kiev te gaan. En ja, we gaan natuurlijk voor de winst! Hoe gaaf zou het zijn om dat feest eindelijk weer eens naar Nederland te halen? Daar gaan we voor.”

Lees het hele interview op VROUW.NL: 'Twitter, Facebook, overal verschenen nieuwsberichten. Het ging helemaal los!'