1302238
Vrouw

VROUW Magazine

Ware vamps van vijftig!

50-plus, dan wordt het allemaal wat minder verleidelijk... Of niet? Deze vrouwen vinden juist dat zij zich in de bloei van hun leven bevinden en showen met trots hun lingerielijf.

Ellen (51)

Ellen is single, heeft twee pubers en werkt als receptionist.

"Mijn stijl is stoer, sexy, vrouwelijk. Als tiener was ik net een jongen, pas nadat ik kinderen kreeg ben ik vrouwelijker geworden. Ik kan me verleidelijk voelen in een mooi strak jurkje en hoge hakken, met mijn haar los over mijn schouder en niet te veel sieraden. Less is more!

Dat geldt voor mij vaak ook voor lingerie. Ondergoed moet voor mij toch vooral lekker zitten en de goede maat hebben. Vaak draag ik simpele setjes van de HEMA. Voor een speciale gelegenheid vind ik stijlvolle setjes heel mooi, maar voor 'doordeweeks' kom ik toch altijd weer bij praktisch en sportief uit.

Ik heb mazzel met mijn lijf, al mijn hele leven weeg ik min of meer hetzelfde: 61 kilo. Ik ben trots op mijn benen. Ze zijn mooi lang, sterk en gespierd. Komt door jarenlang paardrijden. Mijn armen en rug vind ik trouwens ook mooi, eigelijk ben ik helemaal wel tevreden.

Lees het hele verhaal van Ellen op VROUW.nl: 'Uiterlijk is maar uiterlijk'