Nieuws/Vrouw
1306823579
Vrouw

Een mooie vrouw heeft geen opsmuk nodig!

Koningin Máxima

Koningin Máxima

Waar vandaag - Prinsjesdag - de ogen veelal gericht waren op de inhoud van het koffertje en de oren gespitst voor de troonrede, richtten wij vooral onze ogen op wat het Koninklijk Huis en dan vooral koningin Máxima droeg.

Koningin Máxima

Koningin Máxima

Máxima en Willem-Alexander hadden hun kleding duidelijk op elkaar afgestemd. Iets ingetogener dan we gewend zijn van de vorstin maar nog altijd chique. Gespeculeerd wordt dat het te maken heeft met het recente overlijden van Máxima’s vader en de recente gebeurtenissen op Sint Maarten. Voorgaande jaren was Máxima steeds iets vrolijker gekleed.

Pillbox

De jurk die Maxima draagt is van Natan, het modehuis van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen. Een klassieke a-lijn japon vervaardigd uit een transparante brokaat met grove bloemen in een aquamarijn kleur.

Daarbij draagt ze een zogenaamd pillbox hoedje á la Jackie Kennedy. Een grijze muis zou hier niet mee wegkomen, Máxima zeer zeker wel. Het maakt haar elegant, vrouwelijk en chique. Ze zou zo de catwalk op kunnen!

Dit droeg Máxima tijdens voorgaande jaren:

Dit jaar dus geen gedoe, geen tierelantijnen en een ingetogen hoofddeksel. Toch straalt de koningin zoals we van haar gewend zijn: Een mooie vrouw heeft dan ook geen opsmuk nodig!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.