Vrouw/Horoscopen
1310429898
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 1 juni - Verwacht niet te veel van de verkeerde mensen, Stier!

Maak geen afspraken nu je niet tegen kritiek kunt, Tweelingen.

Maak geen afspraken nu je niet tegen kritiek kunt, Tweelingen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Maak geen afspraken nu je niet tegen kritiek kunt, Tweelingen.

Maak geen afspraken nu je niet tegen kritiek kunt, Tweelingen.

VANDAAG JARIG

Je komt er dit jaar achter dat elke uitdaging in je leven, of dat nu een romantische, een sociale of carrière gerelateerde is, nuttig is voor jouw ontwikkeling. Dat geldt evenzeer voor plotselinge, ingrijpende veranderingen en instabiliteit. Het leid je naar wegen die vanuit de kosmos worden georkestreerd.

RAM

Doordat instructies niet kloppen of communicatie wordt verbroken wordt werk opgehouden. Tijdens de lunch kan de sfeer gespannen zijn. Misschien moet je een punt zetten achter een relatie of iemand ontslaan. Maak geen scène.

STIER

Besef dat mensen tijd nodig hebben om informatie te begrijpen en te verwerken. Verwacht niet te veel van de verkeerde mensen. Door gebrek aan kennis of aandacht kun je een advies krijgen waarmee je niet uit de voeten kunt.

TWEELINGEN

Als je met adviseurs hebt afgesproken kan dat tijdverspilling blijken aangezien je het tegenovergestelde van plan bent van hetgeen dat je wordt aangeraden. Maak geen afspraken nu je niet tegen kritiek kunt; je reageert te primair.

KREEFT

De kosmos kondigt een nieuwe cyclus aan. Focus deze maand op het nemen van beslissingen, communicatie en reizen. Stel je sociaal op, leer iets nieuws en sta open voor verandering. Geen gunstige dag voor bijeenkomsten.

LEEUW

Je zult tijdens gesprekken een goede indruk maken. Verder kan het een drukke, maar inconsequente dag worden met een grote verscheidenheid aan bezigheden die weinig voldoening geven. Word van de weeromstuit niet slordig.

MAAGD

Reizen, ongeregelde arbeidstijden of de noodzaak te verhuizen kan je in conflict brengen met naasten. Er kan zoveel druk op je worden uitgeoefend dat je het liefst de benen zou nemen. Gooi het bijltje er echter nu niet bij neer.

WEEGSCHAAL

Jouw energie kan als een jojo op en neer gaan. Het ene moment komt er stoom uit je oren, het volgende heb je lood in de benen. Eet licht en onderbreek regelmatig. Er kan een zwaar emotioneel beroep op je worden gedaan.

SCHORPIOEN

Alles wat te maken heeft met studie, een reis of culturele bezigheid zal voldoening geven. Je kunt hard werken en obstakels overwinnen, dus neem geen genoegen met minder. Als je bang wordt zul je falen, dus ga ervoor.

BOOGSCHUTTER

Aan ruzie met een naaste kan vandaag een eind komen of het escaleert – dat hangt van jou af. Een botsing van ego’s lokt pijnlijke reacties uit, dus houd jezelf in de hand. Doe wat je denkt dat je moet doen, maar overdrijf niet.

STEENBOK

Met wat hulp van vrienden kom je de dag goed door. Houd vast aan twee belangrijke regels: raak niet in paniek en niet betrokken bij de problemen van anderen. Je komt op een tweesprong terecht als je moet kiezen tussen tegenpolen.

WATERMAN

De sfeer kan ontregeld worden. Begin met een goed ontbijt, later vandaag kun je weinig tijd hebben om te eten. Wat je te horen krijgt kan heftige emoties losmaken. Een zakelijk partnerschap moet misschien worden beëindigd.

VISSEN

Als je nu te ver gaat kun je, figuurlijk gesproken, je nek breken. Hoewel je graag op alles wat je doet jouw stempel drukt is het nu verstandiger om afstand te houden. Probeer meer over te dragen. Gun anderen ook wat eer.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.