Vrouw/Seks & Relaties
1311307074
Seks & Relaties

Deel 11: 'Zo’n Tarzan is zo gek nog niet'

Vrouw in bh in bed

Vrouw in bh in bed

In de nieuwe aflevering van De Barvrouw beleeft Babs appseks met haar gitarist...

Vrouw in bh in bed

Vrouw in bh in bed

Ik kijk verwonderd naar zijn bericht. Wil hij nou echt dat ik in mijn bedje met hem mee doe? Dat ik onder de warme deken zijn instructies opvolg? Even twijfel ik. Appseks. Is dat de nieuwe telefoonseks? De gitarist stuurt een vraagteken en ik tik: "Ok." Wat kan het me ook schelen, ben wel benieuwd hoe dit verder gaat.

Ik houd mijn telefoon met een hand vast en doe met mijn andere hand wat hij appt. Gitarist: "Ik volg haar mond. Haar mooie mond met prachtige lach." Onbewust glimlach ik en strijk met mijn vinger langs mijn mond.

Gitarist: "Van de krullende mondhoeken naar het midden. Ik strijk over haar cupidoboog. Ze glimlacht. Mijn vinger glijdt in haar mond en speelt met haar tong..." Ik wil iets terugsturen over mijn tong, maar dat lukt niet.

Met een hand appen en ondertussen met mijn andere hand doen wat hij zegt, is moeilijker dan het klinkt. Mijn telefoon valt op mijn neus. Spelen en appen tegelijk kan dus niet. De gitarist appt ondertussen door: "Ben je er nog?"

Ik antwoord: "Ja, ik doe nu wat jij zegt. App maar door. Ik volg braaf" De gitarist vervolgt: "Eerst draait mijn vinger om het puntje van haar tong. Steeds verder haar mond in... ze bijt zachtjes op mijn vinger."

Auw, Babs, zachtjes.

Gitarist: "Dan trek ik mijn vinger weer terug. Uit haar mond naar haar kin van beneden omhoog naar haar oorlel. Ik draai om het zachte lelletje. Dat vindt ze lekker. Dan streel ik achter haar oorschelp. Omhoog, omlaag, omhoog, omlaag."

Het lukt me om belonend: "Mmmmmmmmm" te sturen. De gitarist gaat verder: "Mijn vinger glijdt over haar mooie hals naar beneden. via haar sleutelbeen, naar haar borstkas. Mmmmmm heerlijk glad, net zo glad als haar zijden nachthemdje…"

In gedachten schrijf ik op mijn to list voor morgen: 'zijden hemdje kopen'. Het feit dat ik nu in een oud t-shirt lig, stoort de gitarist niet: "Dat zijden hemdje waar haar borsten zo goed in uit komen… Dat hemdje waaronder ik haar tepels zie groeien.

Mijn vingers glijden onder het hemdje. Ik streel de welving van haar linkerborst. Ga tussen haar borsten naar haar rechterborst. Langzaam klimt mijn vinger haar borst op. Zachtjes, langzaam, recht op mijn doel af."

Ik ben alle gêne voorbij en lig te genieten van zijn verhaal. En mijn eigen vinger. Hongerig app ik: "Doel???????" En dan blijft het stil. Pijnlijk stil. Na vijf minuten stilte, stuur ik hem een foto van mijn vinger: "Ik heb instructies nodig." Maar het blijft helaas stil. Vertwijfeld staar ik naar het schermpje: nog steeds geen blauwe vinkjes; nog steeds geen 'Gitarist Nis is aan het typen.'

Zucht. Nou, dat was het dan weer. Ook appseks heeft zo zijn beperkingen. Ik woel in mijn warme bed. Ik ben nog klaarwakker en heb ook nog helemaal geen zin om te slapen. Eigenlijk wil ik het heerlijke appgevoel nog even vasthouden. Nog even doorgaan.

Ik knip het nachtlampje aan, trek het bovenste laatje van mijn nachtkastje open en vis achteruit de la het pakketje van Tanja. Gretig trek ik het pakketje open: "Hallo Tarzan, meet Jane."

Ik word de volgende ochtend heerlijk uitgerust wakker. Zo’n Tarzan is zo gek nog niet. En ik hoef er nu niet uit om mijn ochtendadem weg te poetsen of ontbijt voor 'm te maken. Op mijn telefoon meldt de gitarist dat de Wegenwacht kwam, maar dat hij de volgende keer graag mijn vinger weer in de juiste richting wil dirigeren.

Ik stuur Tanja een foto van het opengescheurde pakketje: "Moet ie nu in bad?". Tanja stuurt veel smilies terug en beaamt dat ik hem nu even door het sop moet slaan.

Maandag begint de werkweek weer. Een lange week dit keer, want Sasha is geveld door de griep en ik probeer zoveel mogelijk diensten van haar over te nemen. Ik wil dit jaar met de kinderen op een echte vakantie en kan dus wel extra geld gebruiken. Edith maakt er dankbaar gebruik van en ook Frits lijkt opeens bereid om zich naar mijn wensen te plooien.

Hij neemt zelfs zonder klagen de woensdagmiddag van mij over. Babs de werkende moeder, grijpt zijn aanbod met beide handen aan. Babs de gescheiden vrouw, is meer op haar hoede: wat betekent deze plotselinge hulpvaardigheid?

En zo sta ik woensdagmiddag een keer in de kroeg in plaats van aan de rand van het zwembad of langs het voetbalveld. Aan de bar zit een groepje 50plus vrouwen. Sinds hun kinderen naar de middelbare school gaan, gebruiken ze de woensdagmiddag voor 'het echte vrije woensdagmiddaggevoel'. En dat betekent meestal aan de bar hangen en zich overal mee bemoeien.

Nu hangen ze op hun kruk en flirten met Benjamin. Die laat het zich lekker aanleunen. Niets fijners dan zoveel vrouwelijke aandacht. "Hoe oud ben je nou eigenlijk?" vraagt een Aziatische aan hem. "Raad eens?"

'De Barvrouw' op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

-Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon -Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw -Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding -Lees hier meer over de WhatsApp-dienst

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.