Vrouw/Horoscopen
1311593621
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 24 april - Berg kostbaarheden op, Leeuw!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Met Uranus sinds maart 2019 in je teken zullen veranderingen niet van de lucht zijn, maar je hebt er inmiddels goed mee leren omgaan. Je krijgt steeds meer zin om bestaande regels te doorbreken en meer persoonlijke vrijheid te veroveren. Je gezondheid blijft redelijk goed.

ZONDAG JARIG

Liefde kan wankelen af en toe, maar vriendschappen zijn in beton gegoten. Groepsactiviteiten zullen voor plezier in je leven zorgen en kunnen je in contact brengen met inspirerende en artistieke mensen. Geef speciale aandacht aan je lichaam, imago en uitstraling.

RAM

Je liefdeleven neemt aan glans toe als je openhartiger bent omtrent je gevoelens. Een onlangs begonnen hobby kan lucratieve gevolgen krijgen. Begin met een dieet nu je over wilskracht beschikt. Koop iets wat je al lang wilt hebben.

STIER

Probeer een lastige kwestie te benaderen zoals anderen dat doen. Knok voor je plaats op de maatschappelijke ladder en mok niet als je moet werken terwijl anderen vrij zijn. Elimineer negatieve invloeden op je leven.

TWEELINGEN

Een onplezierige gebeurtenis kan een lange schaduw vooruit werpen. Door je aan te passen aan de wensen van meerderen kun je een opdracht eerder voltooien. Gun in een discussie ook eens anderen het laatste woord.

KREEFT

Leg je neer bij hetgeen het leven dit weekend met je voorheeft. Wees jezelf als je behoefte hebt aan gezelschap, maar beperk je tot naasten en goede vrienden. Het bijhouden van een dagboek kan je in veel opzichten helpen.

LEEUW

Maak er een plezierig weekend van. Laat je bij veranderingen leiden door je smaak en budget. Heb vertrouwen in het talent van je partner. Wees nadenkend als je op reis gaat; berg kostbaarheden op en controleer hang- en sluitwerk.

MAAGD

Zeur niet door als je van mening verschilt met je partner; de ander denkt er anders over, punt uit. Je kunt dit weekend herenigd worden met een dierbare; wees gastvrij en gezellig. Bel iemand die graag iets van je hoort.

WEEGSCHAAL

Eigenbelang mag best eens zwaarder wegen dan de belangen van beminden. Wees duidelijk in hetgeen je bedoelt, maar ga zo nodig akkoord met een compromis. Ergernis en paniek worden zo gemakkelijk voorkomen.

SCHORPIOEN

Relatieproblemen die onoverkomelijk leken, zullen je zorgen niet waard blijken. Misschien kun je er dit weekend even tussenuit. Er zijn wereldwijd nogal wat veranderingen gaande en daar ontkom je natuurlijk niet aan.

BOOGSCHUTTER

Als je hard en onverzoenlijk bent tegen anderen, zal dat terugketsen als je zelf in een kwetsbare situatie terechtkomt. Doe vroeg boodschappen, dan heb je de rest van het weekend voor jezelf en je hobby’s.

STEENBOK

Laat anderen niet met de eer strijken van hetgeen je tot stand hebt gebracht. Kortom, laat je de kaas niet van het brood eten. Doe wat je juist vindt als je op onbegrip stuit. Familie heeft recht op je onvoorwaardelijke trouw.

WATERMAN

Sporten is een goede manier om af te reageren, maar overdrijf het niet. Neem niet deel aan teamsport als je niet tegen je verlies kunt. Vraag je omgeving begrip als je een tijdje alleen wilt zijn. In afzondering laadt de batterij sneller op.

VISSEN

Begin een dagboek als binnenkort een nieuwe fase van je leven van start gaat. Beschrijf emoties en ervaringen en lardeer je notities met tekeningen of dichtregels. Ga naar de sportschool voor een work-out om je conditie op peil te brengen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.