Vrouw/Horoscopen
1311807621
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 november - Een prima dag om geld te verdienen, Leeuw

Onrust kan je aanzetten tot een zoektocht naar iets interessants, Schorpioen.

Onrust kan je aanzetten tot een zoektocht naar iets interessants, Schorpioen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Onrust kan je aanzetten tot een zoektocht naar iets interessants, Schorpioen.

Onrust kan je aanzetten tot een zoektocht naar iets interessants, Schorpioen.

VANDAAG JARIG

Breng meer tijd met (je) kinderen door, ze zullen je verrassen, inspireren en motiveren en hebben soms opmerkelijk goede ideeën. Je kunt komend jaar op een prettige manier geld verdienen en dat op een prettige manier uitgeven. Vanaf half augustus verdienen je longen extra oplettendheid.

RAM

Voorkom griep door je immuunsysteem te versterken. Eet gezond en drink veel water. Word lid van een sportvereniging en koop biologische producten. Wees minder kritisch tegen anderen; je speldenprikken kunnen hard aankomen.

STIER

Ontmythologiseer je eigen overtuiging dat je zonder fouten bent. Behoud je gevoel voor humor, dan kom je deze dag beter door dan met een nors gezicht. Maak van muggen geen olifanten door misverstanden meteen op te ruimen.

TWEELINGEN

Rond vanochtend de zaken af waar je al te lang over doet. Extra adrenaline stelt je in staat optimaal te presteren, kwalitatief en kwantitatief. Laat je niet door anderen de wil opleggen, maar ga er ook niet te driftig tegenin.

KREEFT

Dankzij je ervaring en inspanning kunnen zaken vlot worden afgehandeld. Leidinggevers valt je competentie op, waardoor je in aanmerking komt voor een volgende carrièrestap. Ben je eigen baas dan is uitbreiding van belang.

LEEUW

Een prima dag om geld te verdienen. Let op koopjes; dat geldt zowel privé als voor de zaak waarvoor je werkt. Blijf tijdens onderhandelingen alert en kritisch. Bedenk een nieuwe manier om je product of dienst aan de man te brengen.

MAAGD

Typisch een dag om je op persoonlijke zaken te concentreren. Wees echter in je streven naar perfectie niet zelf je ergste vijand. Besef dat je het meeste opsteekt van ervaring en het maken van fouten. Mettertijd wordt je talent erkent.

WEEGSCHAAL

Als je fit bent als een hoen zul je zin hebben iets groots aan te pakken. Werk alleen en maak gedetailleerde berekeningen. Gebruik je huidige zuinigheid door nu vast kerstinkopen te doen. Val niet over de uitgaven van je partner.

SCHORPIOEN

Onrust kan je aanzetten tot een zoektocht naar iets interessants. Een nieuwe collega blijkt een gezellige kletskous en maakt iedereen aan het lachen. Een uitputtende huizenjacht die tevergeefs lijkt kan toch iets opleveren.

BOOGSCHUTTER

Een goede dag voor je carrière. Zet je 100% in voor een doel en verlang van collega’s hetzelfde. Streef niet naar perfectie; dat vertraagt je vooruitgang. Handel snel als iets snel moet gebeuren. Probeer een nieuwe werkwijze.

STEENBOK

Omstandigheden kunnen je dwingen je met meer inzet voor te bereiden op de toekomst. Hoewel je van goede wil bent, kan blijken dat dat nu niet genoeg is. Gelukkig ben je een doorzetter. Wees extra voorzichtig op de weg.

WATERMAN

Luister naar je intuïtie waar het geld en je huis betreft. Je kunt de ideale woonomgeving vinden binnen je budget omdat je mogelijkheden ziet die anderen ontgaan. Financieel kun je er op vooruitgaan door een erfenis of huwelijk.

VISSEN

Je kunt met je woorden en daden anderen motiveren en in een positie van leidinggeven terechtkomen. Ga, als dat zo is, echter niet te hoog te paard zitten en beteugel je kritiek. De kracht van een team zit in individuele bijdragen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.