1312878
Vrouw

Verhalen achter het nieuws

Trouwen op vrijdag de dertiende: een leven lang ongeluk?

Trouwen op vrijdag de dertiende: een leven lang ongeluk? Lindsay Vallen (33) en haar man vonden dat maar onzin. "Onze omgeving was er meer mee bezig dan wij! Of we het niet heel eng vonden?" 

"Zowel mijn man als ik hebben altijd iets gehad met griezelen en gekke data. Mijn man vroeg mij in 2012 op Oudjaarsdag ten huwelijk, vlak voordat de klok 00.00 uur sloeg. Ik zei meteen ja en we wisten allebei dat we het daaropvolgende jaar wilden gaan trouwen. Ook wilden we niet in de zomer trouwen en kozen daarom voor de maand september."

"Terwijl we naar een geschikte dag in september keken, zagen we dat 13 september op een vrijdag viel. We waren meteen enthousiast. Wij, die zo van griezelen houden, hadden meteen een goed gevoel bij deze dag."

Horror

"Al van kinds af aan hield ik van griezelen. Ik las de boeken van Paul van Loon kapot, zo leuk vond ik ze. In mijn jeugd keek ik met vrienden de enge horrorfilm The Blair Witch Project en we besloten na het kijken naar een bos te gaan. Anderen kruipen dan liever onder de dekens, maar wij niet."

Verder lezen? Kijk op VROUW.nl: 'Bijna niemand wil op deze dag wil trouwen!'