1314047
Vrouw

Dagboek van een minnares

'De baby verandert niets tussen jou en mij!'

Er deed niemand open en het huis zag er pikdonker en geheel verlaten uit. Ik gluurde door het raam naar binnen en ineens drong tot me door dat ze er helemaal niet waren.

Hoe kon ik nou die hele wintersportvakantie zijn vergeten? Dat was natuurlijk omdat ik ze allebei had geblokt op mijn telefoon. Shit, kon ik wéér een taxi bellen.

Thuis scrolde ik door de Facebookpagina van Josien waar ze allerlei foto’s van het gelukkige gezinnetje in de sneeuw had gepost. Lekker dan. Van mij mocht ze ter plekke haar nek breken daar. Wat een rotkerst. Waren deze ‘feestdagen’ tijd maar voorbij.

Ik dacht aan precies een jaar geleden toen mijn minnaar en ik werden betrapt door mijn toenmalige baas. Toen alles nog goed was tussen ons…

COMPLIMENT OF NIET?

Uiteindelijk viel ik in slaap om gewekt te worden door de telefoon. Het was Erik. “Lieverd? Waarom liep je nou zo boos weg gisteren?” “Nou, omdat je vrienden niet zo aardig tegen me waren. Die Annabel noemde me zelfs je bedslet!” Hij begon te lachen. “Je bent toch ook een sletje? Minstens zo goed in bed als een professional hoor!” Ik zei niks terug. Moest ik dit nu als een compliment opvatten of niet?

Lees heel deel 62 van Dagboek van een minnares op VROUW.nl: 'Jullie gebruiken toch wel een condoom, hoop ik?'