1314048
Vrouw

In het nieuws

Oud-kandidaten proberen de Mol te ontmaskeren

MolTalk, vorig jaar voor het eerst op tv, keert terug. Dit keer met oud-deelnemers Chris Zegers en Margriet van der Linden als presentatoren. Zien zij al een potentiële Mol?

Was jij vóór je deelname al een echte Molloot?

Chris: "Ik heb geen televisie, dus ik kijk nauwelijks tv. Nadat ik werd gevraagd in 2015, heb ik wel het seizoen ervoor bekeken en raakte ik redelijk snel in de ban van het programma."

Margriet: "Als ik vrije tijd had, dan zou ik kijken. Je wilt toch het antwoord op die ene vraag weten. Dat is het knappe aan die show. Er staat maar één ding vast: wie de Mol is. Voor de rest kan het alle kanten op."

Wat kunnen we verwachten van MolTalk?

Chris: "In één aflevering gebeurt ontzettend veel. Soms gaat dat te snel voor de kijker. Eigenlijk zit achter alles wat je ziet een diepere betekenis en die proberen wij te ontdekken."

Margriet: "We bespreken aan tafel de aflevering met de deelnemers van de voorgaande seizoenen. We gaan met z’n allen op jacht naar de Mol."

 

Er gebeurt heel veel bij WIDM. Hoe hou je je hoofd erbij als je er zelf in zit?

Chris: "Je gebruikt al je zintuigen om te overleven. Door de uitdagingen die je samen aangaat, creëer je een band. Toen ik in de laatste afvalronde voor de finale naar huis moest, hebben we met z’n vieren wel tien minuten in elkaars armen staan snikken. Zo fantastisch was het."

Verder lezen op VROUW.nl: 'Als mol moet je geen medelijden hebben'