Vrouw/Horoscopen
1317189957
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 april - Zet alles recht, Waterman!

Er lijkt sprake van een mix van positieve en negatieve elementen, dus pas op Ram!

Er lijkt sprake van een mix van positieve en negatieve elementen, dus pas op Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Er lijkt sprake van een mix van positieve en negatieve elementen, dus pas op Ram!

Er lijkt sprake van een mix van positieve en negatieve elementen, dus pas op Ram!

VANDAAG JARIG

Je inkomsten kunnen je stoutste dromen dit jaar overtreffen, maar ze kunnen ook ineens droog komen te liggen. Het is dus een goed idee om in goede tijden een buffer aan te leggen. 2023 kan een nog beter jaar worden dan het huidige, zodra Jupiter jouw teken binnenstapt rond 11 mei.

RAM

Er lijkt sprake van een mix van positieve en negatieve elementen, dus pas op. Financiële beslissingen moeten niet lichtvaardig worden genomen, maar van een doordacht financieel plan kun je een goed resultaat verwachten. Leen geen geld.

STIER

De onverwachte komst van bezoekers kan je plannen voor de hele week in de war sturen. Word niet agressief als je ego wordt uitgedaagd. Wat je ook doet, probeer positief te reageren en je zult tevreden zijn met het resultaat.

TWEELINGEN

Houd rekening met een drukke dag. Allerlei invloeden uit de kosmos zullen je alert houden. Er kan sprake zijn van een korte reis, bezoekjes aan mensen, boodschappen om iets in gang te zetten en veel gepraat. Overhaast niets.

KREEFT

In weerwil van een kleine tegenslag kan het een redelijk rustige dag worden. Breng je leven en financiën op orde en vul belastingpapieren in. Als je gaat winkelen, kun je een paar koopjes treffen. Verander je kleurenschema eens.

LEEUW

Je zult op deze drukke dag je tempo moeten opvoeren. Een geschikt moment om de zaken rustig te overzien en jezelf de vraag te stellen hoe je je dromen kunt realiseren. Let op je uiterlijk en vraag je eens af hoe anderen jou zien.

MAAGD

Blijf thuis als jij je niet honderd procent voelt en geniet van de daar heersende rust. Investeer tijd in een hobby als je de laatste weken je creativiteit onbenut hebt gelaten. Verliefden zullen zich het liefst voor de buitenwereld verstoppen.

WEEGSCHAAL

Je zult aan de slag moeten en gaan praten, maar doe het voorzichtig. Jouw inzichten zijn verstandig en je hebt het vermogen het totaalbeeld te overzien, maar je vergroot de kans op tegenslag als je dramt. Dus kalm aan.

SCHORPIOEN

Bureaucratie kan voor oponthoud en misverstanden zorgen. Beschik je over de juiste papieren om een contract te tekenen of bankrekening te openen? Als je van tevoren weet wat er van jou wordt geëist, zal de wachttijd korter zijn.

BOOGSCHUTTER

De week begint met tegenstrijdige kosmische invloeden. Neem geen impulsieve risico’s of besluiten die je leven ingrijpend kunnen veranderen. Zorg voor fysieke inspanning als je stress of frustratie hebt opgebouwd.

STEENBOK

Houd rekening met machtsspelletjes. Wees slim maar eerlijk en geloof niet alles wat je op zakelijk of financieel gebied te horen krijgt. Laat een expert juridische aspecten van een contract bekijken voordat jij je handtekening zet.

WATERMAN

Wees voorbereid op een uitdaging of obstakel. Hoewel zich een onplezierig incident kan voordoen, is dit een heilzame dag om zaken recht te zetten of uit te praten. Bespreek een huiselijk probleem rustig en rationeel.

VISSEN

Doordat je een situatie weet te doorgronden, kun je in een machtige positie terechtkomen. De neiging om meer op je te nemen dan mogelijk is, kan echter een valkuil voor je worden. Je kunt bergen verzetten als jij je tijd goed indeelt.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop