131801
Vrouw

Een groot deel van het jaar zal de kosmos zich bezighouden met uw werk en gezondheid, zeker tot half oktober. Als u last hebt gehad van een chronische kwaal dan kan daarin een verbetering optreden. Tevens valt te verwachten dat u de baan wordt aangeboden waarvan u droomt.

RAM

Binnen een persoonlijke relatie kunt u met een schone lei beginnen. Een nieuweling(e) kan zijn of haar intrede doen. Tevens kunnen nieuwe verantwoordelijkheden op uw schouders worden gelegd. Uw energie is gelukkig toereikend.

STIER

U zult vroeg moeten starten om alles te halen uit deze afwisselende dag. Welwillendheid is geboden en u zult vindingrijk moeten zijn. Intuïtie en geluk gaan vandaag wonderwel samen. Er kan een mooie opdracht in uw schoot vallen.

TWEELINGEN

Tracht deze dag aan uw weekend te plakken. Bent u nog alleen dan biedt een feestje de kans iemand te ontmoeten met wie u wel eens wilt ontbijten. Een advies komt misschien ongevraagd maar is niettemin waardevol.

KREEFT

De nadruk ligt op samenwerking; vergaderingen verlopen productief. Jongeren zullen er wel bij varen als zij zich bekwamen in spreken in het openbaar of hun vocabulaire uitbreiden. Iets wat voorbij leek kan weer uw interesse wekken.

LEEUW

Succes schuilt in een selectieve keuze van bezigheden. Focus op hetgeen er echt toe doet. Vermoei u niet teveel; ga op tijd naar bed als u een druk weekend voor de boeg hebt. Deskundig financieel advies zal nuttig blijken.

MAAGD

De afhandeling van stukken of praktische zaken zal meer tijd vergen dan voorzien. U kunt beseffen dat u op een belofte hebt vertrouwd die niet zwart op wit staat. Probeer flexibel te zijn en niet halsstarrig vast te houden aan afspraken.

WEEGSCHAAL

Praat niet voor uw beurt ook al wordt u uitgedaagd. Probeer u aan veranderde omstandigheden aan te passen. Het zal u goed uitkomen als u aan uw lot wordt overgelaten. Een check-up zal zorgen wegnemen over een kwaaltje.

SCHORPIOEN

Het kan u aan zin en motivatie ontbreken. Zoek het gezelschap van mensen met wie u kunt lachen. Houd voet bij stuk als u te maken hebt met een lastpak. Denk erover na hoe u uw toekomst kunt veilig stellen. Eet en drink minder.

BOOGSCHUTTER

Overschrijd de subtiele grens niet tussen vriendschap en intimiteit. Begraaf vandaag de strijdbijl als u met iemand ruzie hebt gemaakt. Kies uit binnenkomende invitaties die waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten.

STEENBOK

Doorgaans kunt u goed met anderen overweg. Er begint een fase waarin u vriendschappen kunt sluiten waarover u slechts durfde dromen. Een perfecte periode om kloven te overbruggen en oude wonden te helen.

WATERMAN

Een knagend probleem kan op diverse manieren worden aangepakt. Weeg voor- en nadelen af en maak pas dan uw keuze. U bent steeds beter in staat uw lot in eigen handen te nemen. Blijf echter op uw hoede.

VISSEN

U moet misschien hard werken maar zult daarvan ook de rijke vruchten plukken. Blijf bezig, ook als het werk u verveelt. Wijs geen enkel aanbod om iets bij te verdienen af. Onverwachte kansen ontsluiten een nieuwe horizon.