Vrouw/Seks & Relaties
1320776089
Seks & Relaties

‘Ik heb bij deze 'ingehuurde man' mijn beste orgasmes ooit’

VROUW is onlangs gestart met de nieuwe rubriek ‘Tussen de lakens’. Hierin vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Mirjam (35). Vorige week las zij het verhaal van maagd Eefke, die er over dacht een gigolo in te huren. “Dat heb ik dus al een paar keer gedaan en het bevalt prima!”

Single

“Ik ben single, wat een spetterend seksleven toch net even iets ingewikkelder maakt. Er moet natuurlijk wel iemand voorhanden zijn om je gevoelens bij kwijt te kunnen. Zo nu en dan heb ik een leuke date via Tinder en soms komt daar dan ook seks uit voort.

Maar die garantie heb je van tevoren natuurlijk nooit. En dan doe je dus al die moeite, ga je met iemand uit eten en blijkt het niet te klikken; vertrek je tóch weer alleen naar huis.”

Gigolo

“Een paar jaar geleden las ik een interview van een vrouw die wel eens een gigolo inhuurt. Ik was meteen getriggerd. Ik vond het een ontzettend opwindend idee dat er een man bij je thuiskomt die echt alleen maar oog heeft voor jouw genot.

Voorzichtig ben ik wat op internet gaan zoeken. Ik wilde wel een mooie man. En liever geen broekie van begin 20, want daar zou ik me alleen maar oud en onzeker bij voelen. Na een tijdje kwam ik online een man tegen die me meteen aansprak, door zijn teksten. De foto was wat vaag. Wekenlang bezocht ik iedere dag de website. Ik durfde geen contact te leggen.”

Afspraak

“Ik moest in actie komen óf het plan voorgoed in de vriezer stoppen, nam ik mezelf voor. Ik was er elke dag mee bezig in mijn hoofd; het was echt een erotische fantasie geworden. Met bonzend hart maakte ik een afspraak.

Ik denk niet dat ik ergens anders ooit zo gespannen voor ben geweest als dat. Bij zijn binnenkomst viel meteen een last van mijn schouders. Het was een mooie man, maar gelukkig niet zo'n perfecte man. ‘Ook maar een mens’ dus, en dat was prima. Ik had al genoeg om zenuwachtig over te zijn.”

Vakman

“Hij stelde mij op mijn gemak, vanaf de eerste seconde. Dit was een vakman, merkte ik. Hij nam de leiding, zonder overheersend te zijn. Ik kreeg alle ruimte en door zijn routine werd het geen seconde ongemakkelijk. De gigolo heeft me fantastisch verwend.

Na een uitgebreide massage volgde het echte werk. Ik genoot van iedere seconde. Het is een heel fijn idee dat je geen tegenprestatie hoeft te leveren. Geen lastige gesprekken over exen of toekomstverwachtingen.

Geen ongemakkelijke stiltes; het doel is duidelijk. Hij is er voor jou, niet voor zichzelf. Normaal gesproken ben je als vrouw toch ook wel gericht op het genot van de man. Daar hoefde ik mij nu geen zorgen over te maken.”

Hoogtepunt

“Het was wel lastig om me helemaal te geven aan een man die ik voor het eerst zag. Het hoogtepunt was heerlijk, maar ik had er toch een kleine rem op staan. Inmiddels heb ik al meerdere keren met deze gigolo afgesproken en is die gêne wat verdwenen. Ik kan me echt bij hem laten gaan en heb zonder twijfel bij deze ‘ingehuurde man’, mijn beste orgasmes ooit. De buren moeten mij gehoord hebben...”

Niemand weet het

“Niemand weet dat ik deze man laat komen. Zoiets bespreek je niet even met je vriendinnen en dat hoeft ook helemaal niet. Dit is mijn geheim. Na een afspraak kan ik weken teren op het gevoel en de herinnering.

Het is wel een dure hobby. Een man van Tinder plukken is een stuk voordeliger, maar ik weet nu ook dat dit in de meeste gevallen een stuk minder genot geeft. Ik betaal 300 euro voor twee uur. Andere vrouwen geven dat uit aan schoenen of de schoonheidsspecialist. Daarbij: ik heb een goede baan en kan het betalen.”

Aanrader

“Ik hoop nog steeds dat ik mijn droomman een keer tegen het lijf loop. En dan zal ik mijn geld hier ook echt niet meer aan uitgeven, dit is tijdelijk. Maar voor nu geniet ik ervan en kan ik het iedere vrouw aanraden die zichzelf zo nu en dan eens lekker wil laten verwennen. Het is echt het summum van genot. Veel beter dan een dagje sauna als je het mij vraagt.”

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de Lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.