Vrouw/Opgebiecht
1324337092
Opgebiecht

'Als ik zin heb, bel ik een gigolo'

In deze rubriek kun je anoniem jouw geheim delen. Deze keer biecht een lezeres op dat ze weleens een gigolo belt.

"Nadat mijn tweede huwelijk stukliep, was ik klaar met relaties. Ik had geen zin en geen energie om me weer voor de volle honderd procent op de liefde te storten en aan het eind van het liedje de kous op mijn kop te krijgen. Ik paste daarvoor.

Datingsites

Maar ja, ik heb wel mijn behoeftes. Dus stortte ik me op datingsites. Puur voor de seks. Maar dat werkte niet, want op de een of andere manier wilden de mannen met wie ik afsprak toch altijd meer.

Je zou denken dat het juist andersom is, maar uitgerekend de mannen die ik ontmoette, namen uiteindelijk geen genoegen met een leuke avond en een wilde nacht. Dan bleven ze toch appen of stonden ze opeens op de stoep. Moest ik weer uitleggen aan m’n kinderen wie die meneer nou weer was.

Gigolo

Dus dacht ik: 'Dat gaan we anders doen; geen datingsites meer'. In plaats daarvan trok ik de stoute schoenen aan en huurde een gigolo in. Doodeng! Die eerste keer stond ik te trillen als een rietje. Vroeg ik mij af of hij me wel mooi genoeg zou vinden, en/of niet te oud of te dik... Terwijl het zo'n man waarschijnlijk koud laat natuurlijk; hij wordt er immers voor betaald.

Hij was charmant, welgemanierd, tien jaar jonger en gaf me echt het gevoel dat ik de leukste vrouw op aarde was. Eerst dacht ik nog: 'Jaja... je denkt alleen maar aan die euro’s'. Maar later verdween die belemmerende gedachte, samen met mijn onzekerheid.

Hechten

En waar ik met die datingsite-dates al blij mocht zijn als ik maar een beetje opgewonden raakte - de meesten bakten er weinig van en/of waren vooral met zichzelf bezig - deze man liet mij tot in al mijn vezels genieten. En gelukkig kon ik daar ook echt aan toegeven.

Ik heb hem nog drie keer geboekt, daarna vond ik het tijd worden voor een andere gigolo; ik wilde voorkomen dat ik mij ging hechten. Bovendien wil ik puur de lusten, niet de lasten. Dus geen gedoe met schoonmoeders, gebroken harten, gezeur... Echt alleen maar genot.

Kinderen

Mijn kinderen weten er uiteraard niks van. Het gaat ze ook helemaal niet aan. Ik weet ook niet of ze wel zouden willen weten dat ook hun moeder een seksleven heeft en er nog voor betaalt ook. Mijn beste vriendin weet het wel; zij is ruimdenkend en geeft me groot gelijk.

Maar ik weet dat andere vriendinnen er hun wenkbrauwen voor zouden optrekken. Seks met een gigolo, daarop rust toch een behoorlijk taboe. Dus nee, zij weten van niets. Al hebben ze wel aan me gemerkt dat ik het laatste jaar een vrolijker ben en er stralender uitzie.

Seks

Ze grappen weleens dat ik vast een geheime liefde heb, een getrouwde man, die ik voor verzwijg. Want het moet wel door seks komen, zeggen ze, dat ik er zo blozend uitzie... Op zulke momenten houd ik wijselijk mijn mond. Misschien dat ik ze ooit nog eens mijn gigoloavonturen verklap, gewoon om hun geschokte gezichten te zien. Maar voorlopig is het mijn geheimpje."

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook anoniem iets opbiechten?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.