Vrouw/Horoscopen
1325013955
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 15 april - Blijf goed op de hoogte, Boogschutter!

Een hechte relatie kan gebukt gaan onder financiële zorgen, Ram!

Een hechte relatie kan gebukt gaan onder financiële zorgen, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Een hechte relatie kan gebukt gaan onder financiële zorgen, Ram!

Een hechte relatie kan gebukt gaan onder financiële zorgen, Ram!

VANDAAG JARIG

Wees niet bang om op financieel gebied wat risico te nemen en pak leidinggeven op dezelfde manier aan. Sta klaar om iets nieuws te proberen en te innoveren. Dat is in het verleden wel anders geweest, maar vanaf nu kan het roer om. Op het lanceren van een nieuw product rust een zegen.

RAM

Een hechte relatie kan gebukt gaan onder financiële zorgen. Je kunt je zelfs afvragen of het moment gekomen is om de banden te verbreken. Haastig knopen doorhakken zal echter spijt opleveren. Benader situaties realistisch.

STIER

Persoonlijke ambitie of een opdracht kan je aan het werk zetten. Misschien ontdek je dat je eerst een paar anderen dingen moet doen voordat je verder kunt. Laat je humeur er niet door beïnvloeden. Met geduld leer je iets wat je zal bijblijven.

TWEELINGEN

Je concentratievermogen kan de hele dag aan de lage kant zijn. Als je naar een baan hebt gesolliciteerd en nog geen antwoord hebt ontvangen, kan het geen kwaad te informeren of je papieren wel zijn ontvangen.

KREEFT

Je hebt moeite om een belangrijk beslissing te nemen. Breng wat tijd alleen door en analyseer de noden en wensen die je motiveren. Laat je niet leiden door medelijden. Bedenk wat je zelf wilt en vraag je niet af wat anderen willen.

LEEUW

Een goed moment om je eigen werk onder een loep te leggen, maar ook de prestaties van een ander tegen het licht te houden. Er kan sprake zijn van zelfbedrog. Als je niet goed oplet, kan een collega of familielid je misleiden.

MAAGD

Er lijkt de hele dag sprake te zijn van overdrijving. Te veel eten, drinken, gokken en zelfs aan seks gerelateerde activiteiten kunnen voor moeilijkheden zorgen. Onderdruk de neiging te flirten, zeker met iemand die al gebonden is.

WEEGSCHAAL

Je kunt persoonlijke vooruitgang boeken. Door nieuwe mensen te leren kennen wordt je netwerk breder, waardoor je nieuwe klanten kunt aantrekken. De kosmos waarschuwt je om je niet in te laten met een leugenachtige deal.

SCHORPIOEN

Er kunnen kwesties spelen die te maken hebben met een instelling, ziekenhuis, gevangenis of iets dergelijks. Je gezondheid, of die van je partner, staat onder druk. Let op symptomen. Blaas terwille van je rust wat stoom af in de sportschool.

BOOGSCHUTTER

Het is belangrijk om goed op de hoogte te blijven. Een prima dag om op details te letten die betrekking hebben op je gezondheid. Maak afspraken met een arts of tandarts. Gun jezelf iets extra’s dat je welzijn ten goede komt.

STEENBOK

Je persoonlijke kracht neemt toe. Reken op een positief resultaat van alles wat je onderneemt. Een clash met een vrouwelijke manager kan je aan het denken zetten. Zoek de oorzaak ervan niet uitsluitend bij haar.

WATERMAN

Kijk verder dan je neus lang is en vertrouw niet blindelings op anderen. Stel je onafhankelijk op en durf onorthodox te denken en handelen. Alles wat je ervaart zal je helpen verstandiger te worden. Breid je horizon uit.

VISSEN

Relatieproblemen hebben vaak te maken met het feit dat jij je afsluit voor anderen. Je zult daardoor de warmte die je zoekt niet snel vinden. Raadpleeg een therapeut als je het moeilijk vindt om over je gevoelens te praten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop