Nieuws/Vrouw
1325723
Vrouw

VROUW magazine

Annemiek date met Tjerk: 'We roken allebei; stiekem vond ik dat heel leuk aan hem'

In ons Valentijnsnummer kon u zich opgeven voor een date met een leuke single man. Tjerk (66) trapt af – hij mocht romantisch dineren met Annemiek (63).

Tjerk: “De eerste indruk van mijn date was precies zoals ik verwacht en gehoopt had: spontaan, leuk, vol humor. En wat ziet Annemiek er nog goed uit voor haar leeftijd! Ik was niet nerveus, voelde me meteen op mijn gemak bij haar.” Annemiek: “Toen ik Tjerk ontmoette, zag ik een leuke, vlotte man met humor. En die indruk bleek te kloppen: ik heb vreselijk gelachen tijdens onze date. We roken allebei; stiekem vond ik dat heel leuk aan hem. De meeste mannen vinden het een afknapper, maar wij konden gezellig samen buiten een sigaretje doen.”

GEEN VLINDERS

Was er een liefdesklik? Tjerk: “Tijdens het diner leek alles vanzelf te gaan. We hebben heerlijk gekletst, ze heeft een lekker vlotte babbel. Allerlei onderwerpen kwamen voorbij: kinderen, vakanties, exen, wonen… Er is geen enkele keer een stilte gevallen. Na afloop van de date is Annemiek nog gezellig mee naar mijn huis gegaan voor een borrel. Een vriendschappelijke klik was er vanaf het eerste moment, maar daar blijft het helaas bij. Annemiek gaf een dag later bij mij aan dat ze geen vlinders voelde. Ook ik voelde geen verliefdheid en ik weet niet of die er in zou zitten. Maar potverdikkie, het zat er dichtbij hoor!”

Lees verder op VROUW.nl: 'Ik had er die nacht zelfs wakker van gelegen.'