Nieuws/Vrouw
1328588
Vrouw

Boerin Ingrid

Boerin Ingrid: Gaat hij voor de knecht of voor de huishoudster?

Voor Ingrid, die deelnam aan het allereerste internationale seizoen Boer zoekt vrouw - haar relatie met de 'Deense' boer Johan strandde eind vorig jaar - zat de aflevering van gisteravond vol flashbacks.

Bij Riks is er al een keuzemomentje geweest; de spruitjes zijn exit. Het zijn de vers uit de bevroren grond getrokken worteltjes geworden. Best lastig om die te schrapen boven de prullenbak, maar ja, het scheelt toch weer afwas. Na het tandenpoetsmomentje - waaruit blijkt dat de dames van het elektrisch zijn en Riks van het handwerk - wenst Riks ze welterusten met een 'Doei' en doet het licht uit.

KNECHT OF HUISHOUDSTER

Volgens Riks loopt Marit het vlotst. Die andere twee.... Wat zeg je Riks? Ach hij bedoelt dat Claudia wel aanpakt maar Eline moeilijk is. Een van 'die andere twee' probeert toch haar momentje te pakken maar Eline’s gezicht staat op onweer en ze twijfelt of haar zoontje (7) wel z'n grootouders en vriendjes kan missen.

Claudia kan zich anders best redden in de keuken, ook zonder staafmixer. Best handig hoor (flashback), maar ja… helemaal alleen in Canada moet je gevoel wel erg sterk zijn dus ze weet het nog niet. Gaat hij voor de knecht of voor de huishoudster?

WAAR JE HART IS...

Olke vraagt zich af wat iemand bezielt om naar Texas te gaan. Ik zou zeggen… praat eens met je ouders. Wel mazzel dat Sandra als kind al wist dat ze wilde emigreren en zegt 'Waar je hart is, is je huis'. Waar ken ik die van? (Flashback, ik mis alleen nog het koffiezetapparaat.)

Olke wil niet dat er iemand in huis op hem zit te wachten, dat gaat vervelen. 'Mooi', zegt Alberdien, 'want ik wil niet alleen huisvrouw zijn, ik wil wat doen.' Een eindje lopen of zo en momentjes voor zichzelf. Ze gaan met de auto naar de stal. Doe maar laarzen aan want koeien en stront gaan samen.

Lees verder op VROUW.nl: 'Johan liet mij via een pallet over het hek klimmen - angstzweet op mijn rug want in een eigenlijk te strakke overall'