1328893
Vrouw

Dagboek van een minnares

Deel 71: 'Vindt hij me wel aantrekkelijk?'

'Zullen we het nog even tussen ons houden? Ik vind het nog een beetje te vroeg om al aan iedereen op kantoor te vertellen dat we iets met elkaar hebben,' zei ik.

Bas keek een beetje teleurgesteld. “Ik kan het wel van de daken schreeuwen! Ik ben zo verliefd. Wanneer kan ik je aan mijn moeder voorstellen? Die is heel nieuwsgierig naar je. Ik heb al sinds mijn studententijd geen vriendin meer gehad.”

NIEUWSGIERIG

“Hier snap ik echt helemaal niets van. Je bent toch een hele leuke vent om te zien? En ook verschrikkelijk lief. Volgens mij kun je iedere vrouw krijgen.”

Zijn gezicht werd donker. “Mijn laatste relatie was niet zo leuk. Er zijn dingen gebeurd... Ik vertel het je nog wel een keer, goed?”

Hoewel ik natuurlijk razend nieuwsgierig was, vroeg ik niet door. Dat kwam vast nog wel een keertje.

GOEDE SMAAK

Overdag probeerden we zo normaal mogelijk tegen elkaar te doen, maar ’s avonds deden we veel leuke dingen samen. Uit eten, samen sporten – Bas hield net als ik van groepslesjes – en in het weekend gingen we zelfs uitgebreid shoppen.

Bas bleek echt een goede smaak te hebben, al probeerde hij me wel in jurkjes en schoenen met heel hoge hakken te praten. Pfff, waarom mocht ik van de mannen in mijn leven nooit gewoon een spijkerbroek aan?

Lees de rest op VROUW.nl. "He! Wat ben jij nou aan het doen?!"