1328947
Vrouw

Tv-thermometer

Voor alle twijfelaars... Dit is de mol!

Heb jij de Mol al door? Vanavond is De Grote Onthulling en kom je er eindelijk achter of je al die tijd op het goede spoor zat of toch om de tuin bent geleid. Nu is dus hét moment om je definitieve keuze te maken, zodat je vanavond heel hard ‘I told you so’ kunt roepen tegen iedereen die het fout had. Daarom geven we voor alle finalisten vijf redenen waarom hij/zij de Mol is. En één reden waarom niet.

5 redenen waarom Jochem de Mol is

- Als er een opdracht in de soep liep, was Jochem opvallend vaak in de buurt. Zo gaf hij tijdens de estafetteopdracht een half duizendje aan Thomas door en zag hij bij de rodeo-opdracht een poster over het hoofd.

- Jochem kan vrij slecht overweg met de portofoon. Of hij is onverstaanbaar, of hij heeft per ongeluk het verkeerde knopje ingedrukt.

- Bij de veiling bood hij het hoogste bedrag voor een joker, namelijk 3500 euro.

- Alle vrouwen die een bondje smeedden met Jochem, lagen daarna uit het spel – Sanne switchte vlak voor de finale van Mol. Wist hij ze met zijn puppy-ogen op het verkeerde spoor te zetten?

- In aflevering 3 waren de kandidaten er niet in geslaagd de bibliotheek te bereiken. Art showde de camera wat ze daar hadden kunnen vinden: het boek ‘Miss Mole’ van E.L. Young. Op de kaft stond een kleine J, die niet op het originele boek staat.

 

1 reden waarom Jochem niet de Mol is

 In de finale-opdracht kwam hij niet eens in de buurt van de winst, terwijl het als Mol wel zijn doel zou moeten zijn dat de pot niet werd verdubbeld.

FOLLOW THE MONEY

5 redenen waarom Thomas de Mol is

- Als je het Follow te Money-principe volgt, kom je op Thomas uit. Hij heeft het minst opgebracht voor de pot.

- Thomas had opvallend vaak een sleutelpositie om te kunnen mollen. Zo was hij bij de estafette-opdracht als laatste, mocht hij de M maken bij de grasmaai-opdracht en had hij bij de paardrijd-opdracht het langst de tijd, maar was hij nét te laat over de finish. Zogenaamd omdat hij niets kon horen door de dopjes in zijn oren.

- Bij de veiling-opdracht was hij degene die steeds de bedragen verder opjaagde. Telkens liet hij de jokers op het laatste moment naar een hogere bieder gaan. Om niet te veel op te vallen?

-  In het rodeo-spel wordt een poster getoond van een cowboy die verdacht veel op Thomas lijkt.

- Veel afleveringstitels lijken op hem te slaan. De eerste, ‘…zo gedaan’, zou kunnen slaan op de zin ‘Ik heb het altijd zo gedaan van Ramses Shaffy. En in aflevering 7, ‘verblind’, is hij degene die verblind wordt door de zon als hij door zijn verrekijker kijkt en daardoor niets bijdraagt.

1 reden waarom Thomas niet de Mol is

Tot vorige week werd hij door geen van de kandidaten verdacht. Hoe kunnen die anders allemaal zo ver gekomen zijn?

 

Lees op VROUW.nl ook de 5 redenen waarom Sanne de Mol is.