Vrouw/Praat Mee
1329510774
Praat Mee

'Nu weet ik het zeker: Elk huisje heeft zijn kruisje'

angelina en brad

angelina en brad

Breaking news: De Amerikaanse actrice Angelina Jolie (41) wil weg bij Brad Pitt (52) en heeft de scheiding aangevraagd! Tal van redenen strijden om voorrang. De reeds genoemde redenen: het veelvoorkomende irreconcilable differences, oftewel 'onoverkomelijke verschillen', Angelina zou helemaal klaar zijn met de manier waarop Brad met hun zes kinderen omgaat en/of Brad zou een relatie hebben met zijn Franse Alleid-collega Marion Cotillard (40)...

angelina en brad

angelina en brad

Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren: met rode konen kwam een hoofdredactielid naar mijn bureau: Jennifer Aniston en Brad Pitt gingen na vijf jaar scheiden en Pagina Privé moest worden 'schoongeveegd'. Ik moest binnen een uur een pagina (vóór het tabloidtijdwerk) vol pennen over De Scheiding en De Reden: Brad Pitt was als een blok gevallen voor zijn Mr. & Mrs. Smith-collega Angelina Jolie.

Drugsgebruik

Inmiddels zijn we elf jaar verder en wacht Brad een tweede scheiding. En hoewel op de officiële papieren irreconcilable differences als reden wordt vermeld, is volgens het doorgaans goedgeïnformeerde TMZ een discussie over hun zes kinderen de druppel. Bovendien zou Angelina het helemaal hebben gehad met Brads drugsgebruik en woede.

Angelina wil alleen gezamenlijke voogdij op papier, maar niet in de praktijk. Ze zou extreem van streek zijn over de manier waarop Brad hun kroost aanpakt. En ze zou eveneens helemaal klaar zijn met Brads wiet,- en alcoholgebruik dat, in combinatie met zijn woede-uitbarstingen, gevaarlijk zou zijn voor hun kinderen (waarvan drie van henzelf en drie geadopteerd). De laatste keer dat ze samen werden gezien was op 12 juli, toen ze de 8-jarige tweeling Knox en Vivienne meenamen voor een verjaardagsontbijtje in West Hollywood.

Praat mee

En dat terwijl Angelina en Brad elkaar in 2014, tien jaar nadat ze een 'filmsetje' werden, nog eeuwige trouw beloofden. Leken ze samen niet dolgelukkig en perfect? Met hun prachtige 'regenbooggezin'? Is dan helemaal geen enkel huwelijk meer wat het lijkt?

En hoe is dat bij jou? Ben jij wel eens verbaasd geweest over het stranden van een perfect lijkend huwelijk in jouw omgeving? Of misschien wel van jouw eigen relatie? Heeft eigenlijk niet elk huwelijkshuisje zijn kruisje? En ken jij mensen die zijn gescheiden om de veiligheid van hun kind(eren) te kunnen waarborgen? Praat hieronder mee!

Jij op VROUW

Heb jij ook een verhaal over jouw huwelijk? En wil je dat kwijt?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.