1329645
Vrouw

En dan kijkt Máxima opeens terug in de spiegel

Gisteren kwam Koningin Máxima naar Amsterdam om netwerk Single SuperMom te steunen en kleedde zij zichzelf - geheel in het teken van het event - als een echte 'SuperMom'. Speciaal voor jou selecteerden wij een budgetproof variant.

Máxima verscheen tot in de puntjes verzorgd in een mosgroen broekpak van Jan Taminiau. De koningin draagt vaker creaties van deze Brabantse designer. Zo droeg ze eerder al, tijdens de Arnhem Mode Biënnale in 2009, het postzakjasje en, op de inhuldigingsdag in 2013, een koningsblauwe jurk van zijn hand.

Klassieke uitstraling

De outfit heeft een prachtig klassieke uitstraling. Het groen uit de poncho, trui en pantalon staat prachtig bij haar geblondeerde lokken en laat haar gebronsde huid goed uitkomen. Daarnaast droeg ze een gigantische oranje kever op haar borst, met matching druppelvormige oorbellen.

De grote insectenbroche, die haar outfit speelser maakt, is een accessoire waar Máxima vaker mee wordt gespot. Zoals bekend is ze groot fan van broches en draagt die dan ook veel, onafhankelijk van het modebeeld van dat moment.

Daarentegen is de pantalon die Máxima draagt wel echt van nu; de wijde pijp is helemaal terug van weggeweest. Om het item goed tot zijn recht te laten komen, is het mooi om er hakken onder te dragen. Precies zoals stijlicoon Máxima doet. Omdat het mantelpak veel te mooi is om telefoon en dergelijke in te proppen, is ook daaraan gedacht: een zwarte clutch van Carlend Copenhagen draagt ze losjes onder haar arm.

JIJ ALS MÁXIMA

Wil jij ook zo’n outfit maar vallen Taminiau en Copenhagen net buiten jouw budget? Hier vind je items die iets minder pijn in de portemonnee doen.