Vrouw/Seks & Relaties
133254890
Seks & Relaties

Angela gaat naar seksfeesten: Zien seksen, doet seksen

In de rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit keer vertelt Angela (32) over de erotische 'privé-feesten', ook wel seksfeesten, die zij bezoekt. "Die allereerste keer was doodeng. Nu kan ik er echt maanden naar uitkijken."

"Ik ben vrij experimenteel als het aankomt op seks. Ik was er al heel vroeg bij, mijn eerste keer was toen ik 13 was. Het rechttoe, rechtaan-werk in een bed is niets voor mij, nooit geweest ook.

Huiselijke kring

Ik houd van seks op gekke plekken, seks in ingewikkelde standjes. Van sexy kleding, uitdagende lingerie en sekstoys. Dus dat ik een keer op een seksfeest terecht zou komen, verbaast mij niets.

Ik werd die eerste keer uitgenodigd door een vriend met wie ik geen relatie, maar wel seks had. Hij dacht dat ik het wel leuk zou vinden. Het feest werd georganiseerd door een kennis van hem en vond plaats in huiselijke kring.

Drank en drugs

Ik vond het ontzettend spannend klinken en ging meteen op het voorstel in. Toen we enkele weken later bij zijn kennissen voor de deur stonden, sloeg bij mij de twijfel toe. Wat zou ik aantreffen? Ik moest echt even over een drempel heen, letterlijk en figuurlijk.

De sfeer binnen was heel ontspannen. Ik merkte bij iedereen een bepaalde mate van opwinding. Er zou zo iets gaan gebeuren waar iedereen enorm naar uitkeek. Er werd gedronken en ook drugs gebruikt.

Seksen

Ter ontspanning nam ik een half XTC-pilletje. Dat werkt voor mij altijd heel sfeerverhogend. Een uur na binnenkomst, werd de sfeer broeierig. Ik zag om mij heen allemaal mensen zoenen en intiem zijn. Het werkte aanstekelijk. Zien seksen, doet seksen.

Ik vind het lastig omschrijven waarom je aan zoiets mee zou moeten doen. Het is namelijk niet iets waar iedereen geschikt voor is. Je moet open minded zijn en niet jaloers aangelegd. Je moet natuurlijk van seks houden. En niet vies zijn van het verkennen van je eigen grenzen.

Advocaat

Na dat eerste seksfeestje bezocht ik er - samen met die bewuste vriend - meer. Je komt in een bepaald wereldje terecht, waar je steeds vaker voor dergelijke feestjes gevraagd wordt.

De feestjes worden door allerlei soorten mensen bezocht; ik heb het er gedaan met onder meer een advocaat, een taxichauffeur en een restauranteigenaar. Iedereen staat er hetzelfde in. Dat geeft een heel veilig gevoel.

Huidige vriend

De seksfeestjes werden voor mij steeds meer iets om naar uit te kijken. Toen ik drie jaar geleden mijn huidige vriend ontmoette, heb ik hem al in een heel vroeg stadium van onze relatie verteld dat ik graag naar dit soort feestjes ging.

Hij was meteen geïnteresseerd en zei dat hij daar ook wel voor openstond. Ik wist meteen dat ik de man van mijn dromen aan de haak had geslagen. Niet iedereen trekt het om eens in de zoveel tijd zijn partner met anderen te moeten delen.

De buren

Natuurlijk is het niet altijd alleen maar leuk. Het heeft een keer niet zo geklikt met de aanwezigen. En een andere keer was de sfeer niet prettig; ik vond de muziek afschuwelijk. Je moet er zelf ook honderd procent voor in the mood zijn.

Ik zal er nooit heen gaan als ik niet helemaal fit ben, bijvoorbeeld. Of als we net ruzie hebben gehad. Mijn vriend en ik hebben inmiddels zelf ook thuis een paar keer zo'n feest georganiseerd.

Vrijstaand

Die eerste keer was best spannend; dan ineens gebeurt het allemaal toch in jouw huis. We wonen gelukkig vrijstaand; ik hoefde me geen zorgen te maken over wat de buren allemaal wel niet zouden denken. Niet zelden gaan de laatste stellen pas in de ochtend weer naar huis.

De feestjes vinden een paar keer per jaar plaats en ik kan er echt maanden naar uitkijken. Daarna teer ik nog lang op dat gevoel; het geeft me zo'n kick! We doen het altijd veilig en hebben onderling goede afspraken gemaakt.

Voor ons werkt dit heel goed. We genieten er allebei ontzettend van. Over twee weken hebben we weer een heel weekend in onze agenda 'vrijgepland'. Ik kan niet wachten tot het zover is!"

Jij op VROUW.nl

Zit er ook een Tussen de lakens-verhaal in jou?

Laat dan hier jouw gegevens achter!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.