Nieuws/Vrouw
1334440
Vrouw

Pubergeheim

Sanne: Op vakantie had ik geen eigen hotelkamer nodig

In de rubriek Pubergeheim onthullen jongeren hun geheim en geven ze advies aan ouders. Sanne (20) was 17 toen zij met haar vriendinnen op vakantie ging naar de Spaanse feestbestemming Blanes: "Alles draaide om drinken en seks."

Sanne vertrok met drie vriendinnen naar Blanes. Voor een weekje zon, zee, strand en uitgaan. Hoewel net vrijgezel had Sanne naar eigen zeggen 'geen wilde plannen'. Toch liep het zo dat Sanne met vijf jongens seks had en iedere avond te veel dronk: "Die bestemming maakt dat gewoon in je los; het draait allemaal om drinken, verleiden en seks."

DRINKEN VANAF LUNCHTIJD

"De ochtend begon standaard met een ontbijtje en dan direct naar het zwembad. Daar gingen we gewoon een beetje zonnen en zwemmen en als het lunchtijd was, begon het drinken. We dronken alles door elkaar: sangria, shotjes, sterke mixdrankjes... Tijdens het eten dronken we wijn en nog wat sterkere drankjes voor we uitgingen."

"Ik snap eigenlijk ook niet hoe we het vol hielden. Wat ook meespeelde is dat we de vakantie hadden geboekt met een bekende jongerenorganisatie, die bij iedere activiteit voordelig drank aanbiedt. Of het nou snorkelen is of een boottochtje, de drank is inclusief. Daar kan je op zo’n leeftijd echt niet mee omgaan."

MET ZIJN OUDERS

"Ik ging dus vijf keer mee met een jongen naar zijn hotel. Jongens zijn daar veel relaxter in. Vaak wachtte de vrienden van die jongen dan buiten of op de gang. Best awkward als ik daar nu aan terugdenk, maar toen was dat heel normaal. Het raarste wat ik heb meegemaakt is dat een jongen waarmee ik mee naar huis ging, op vakantie was met zijn ouders."

"Hij sliep met zijn broertje in een bed en zijn ouders lagen in diezelfde hotelkamer. Hij heeft midden in de nacht zijn broertje wakker gemaakt en naar de gang gestuurd. Toen hebben wij heel stilletjes seks gehad in zijn bed, dus met zijn slapende ouders in de kamer! Ik stond er toen niet bij stil hoe gek dat is."

TATTOO OP HAAR VOORHOOFD

"Als ik later kinderen zou hebben, dan zou ik dondersgoed weten wat zich allemaal afspeelt op zo’n jongerenvakantie. Ik vind het ook gek dat ouders denken dat je daar braaf culturele dingen doet en één wijntje drinkt. Want geloof mij: iedereen gaat daar los. Als ik een dochter heb later, zou ik al blij zijn als ze niet zwanger terugkomt met een tattoo op haar voorhoofd."

Lees verder op VROUW.nl: De foto’s uit 'geschikt' lieten we zien aan onze ouders en daar zaten vooral foto’s in van activiteiten