Vrouw/Seks & Relaties
1339794234
Seks & Relaties

Praat mee

’Ik gooide mijn trouwring weg na de scheiding’

Zangeres/presentatrice Mel B. bekende aan zangeres Jamelia en journaliste Amy Nickell in de podcast Badoo’s Truth Flirts dat ze direct na de scheiding haar peperdure trouwring in de prullenbak heeft gesmeten. Wat deed jij na je scheiding met je trouwring?

Mel B. kijkt met genoegen terug op haar actie: „Ik had geen rooie cent, maar dat maakte me niet uit. Ik had mijn vrijheid namelijk terug.”

Gemengde gevoelens

De dag dat ik zelf mijn trouwring afdeed, was er één met gemengde gevoelens. Enerzijds was ik blij dat het scheidingsgedoe afgerond was, anderzijds was ik natuurlijk verdrietig dat het zo gelopen was. Mijn trouwring ligt nog altijd in mijn juwelenkistje. Ik ben van plan om ‘m aan mijn dochter te geven als ze 18 wordt.

Net als mijn collega S. die van haar trouwring een andere ring laat maken voor haar dochter. De initialen van haar en haar ex blijven er nog wel in. ,,Dat is voor mijn dochter natuurlijk wel leuk”, aldus S.

(T)rouwdag

De dag dat je je trouwring afdoet na een scheiding is voor sommigen een rouwdag. Anderen zijn dolblij dat de ’ellende’ voorbij is. Wat deed jij met je trouwring na je scheiding? Heb je ‘m nog? Of heb je ‘m ook weggegooid? En als je ’m wel nog hebt…. wat doe je er dan mee? Praat mee op Facebook!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.