Vrouw/Seks & Relaties
1341272934
Seks & Relaties

Deel 83: 'Hij belazert je non-stop'

''Wel ja, duik maar weer met je neus in zijn kruis.'' Manuela trekt Violet aan haar haren uit de schoot van Frits. Nu ze naast elkaar staan valt het lengteverschil goed op. En de omvang. Op beide vlakken zijn ze precies tegenovergesteld aan elkaar.

Ondanks de verschillen hebben ze een ding blijkbaar gemeen: Frits. Terwijl de vrouwen tegen elkaar krijsen, zak ik weer terug in mijn stoel.

Relletje

Het is tenslotte vakantie, dus ik pak mijn rust terwijl ik van dit relletje geniet. ''Dus zij ook?'', fluister ik achter mijn hand tegen Frits. Hij knikt schuldbewust. ''Wat ben je toch een sukkel.'' Ik tel op mijn vingers: ''De juf van Jurre, Violet, ik…. Mis ik nog iemand?'' Frits haalt zijn schouders op en zegt niets. ''Ik hoopte dat je mij voor je grote liefde had verlaten, maar je doet niets anders dan haar bedonderen.''

''Misschien ben jij wel mijn grote liefde.'' ''Te laat, sukkel'', antwoord ik, terwijl ik alvast een fles wijn openmaak. ''Te laat.''

De scheldpartij tussen beide dames gaat er steeds feller aan toe. Het niveau daalt per zin: ''Je kan geen man aan je binden, hoer. Je bent vet, maar toch te plat'', krijst Manuela. ''In ieder geval vet genoeg om je man te bevredigen, sufkut. Hij belazert je non-stop'', overtreft Viola haar. ''Nu moet je ingrijpen, voor ze weer gaan ze vechten'', commandeer ik en ik duw Frits uit zijn stoel. Hij komt tussenbeide, slaat zijn arm om Manuela heen en voert haar mee de caravan in. ''Ik denk dat je maar beter niet op het feestje kan komen'', zeg ik tegen Violet. ''Fijn'', briest ze, ''Ik had helemaal geen zin in dat suffe feestje van je. Ik kwam hier voor mijn zoon.'' Ik beloof haar kinderen naar de caravan te sturen als ik hen zie.

Feestvarken

Terwijl de eerste gasten binnendruppelen, is er nog steeds geen teken van het feestvarken. Gelukkig hebben we geen taart, denk ik terwijl ik nog een glas wijn inschenk. Na alle opwinding van de catfight ben ik wel toe aan drank. ''Waar is 'ie nou?'', klaagt Frits. ''Ik wil hem zo graag mijn cadeau geven.''

''Ons cadeau'', corrigeer ik hem en zwiep mijn wijnglas voor zijn neus heen en weer alsof ik hem onder hypnose breng: ''Zeg me na… ons cadeau.'' ''Ja, tuurlijk, tuurlijk, tuurlijk. Ons cadeau.'' ''Goed zo. Ga nu iedereen maar weer bijschenken'', zeg ik tegen hem. Tot mijn verbazing doet hij het.

Appsex

Als hij alle glazen heeft gevuld en een verse lading chips heeft opengemaakt, gaat hij weer verder over die laptop. Blijkbaar is hij er zelf erg verguld mee. ''Ik heb wel een bekend merk gekocht. Dat voelde toch beter. En 16 gigabyte.'' ''Natuurlijk.'' Ik laat een bewonderend kreetje horen, want dat voelt nu gepast. ''Via je werk gekocht?'', vraag ik. ''Nee. Dat waren alleen maar onbekende merken. Deze heeft ook een beter scherm. Dat is fijn voor het kijken van filmpjes.'' Ik glimlach en neem een slok. Van te veel technische details krijg ik dorst. En ik krijg er ook zin in seks van. Heb ik nog een potentieel contact op Tinder of zal ik proberen om collega Bruce te verleiden tot appsex?

''Ik hoop wel dat Jurre zo komt'', onderbreekt Frits mijn overpeinzingen. Ik knik. ''Nog wel één ding Babs. De laptop was wat duurder dan ik vooraf had bedacht, dus ik laat de alimentatie deze maand zitten.'' Boing! Die komt hard aan. Alsof ik nu zelf de kaakstoot van Manuela krijg. Ik ben even verdoofd, maar herstel mij wonderbaarlijk snel. ''Ben jij wel goed bij je hoofd? Eikel! Je gaat toch niet zonder overleg zo’n duur cadeau kopen en het dan maar inhouden op de alimentatie.'' Mijn stem klinkt scheller dan ik had gehoopt. In mijn ooghoeken zie ik gasten opkijken. Het kan me niet schelen. Ik tetter door: ''En dan denk je ook nog dat ik je dankbaar ben?'' Frits zegt niets. Hij kijkt alleen maar. Dat maakt me woedend.

'Naïeve doos'

''Nou een beetje dankbaarheid zou je niet misstaan'', klinkt de stem van Manuela. ''Bemoei je er niet mee. Naïeve doos'', snauw ik. Gio legt nu een hand op mijn arm in een poging mij te kalmeren. Ik wapper hem weg. ''Jij denkt dat die Viola de enige is waarmee hij je heeft bedonderd, maar ik kan je vertellen dat het er nog veel meer zijn.'' Manuela barst in tranen uit. ''Babs! Genoeg!'' Frits' stem klinkt dreigend. ''We gaan.'' Hij pakt Manuela bij de hand en vertrekt. Net als de andere gasten.

Alleen Gio is er nog. Wat een puinhoop. Ik schenk mezelf nog een keer in. ''Zou je dat wel doen?'', probeert Gio nog. Ik negeer zijn vraag. ''Het feestje is afgelopen voordat het feestvarken er zelf is'', zeg ik sip. Dan gaat de telefoon. Een onbekend nummer: ''U spreekt met politie Kennemerland. Bent u de moeder van Jurre Bakzijl?''

'DE BARVROUW' OP WHATSAPP

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.