Vrouw/Horoscopen
1346056446
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 21 juni - Geef je partner meer liefde, Tweelingen!

Bedenk geen excuses voor luiheid, Kreeft!

Bedenk geen excuses voor luiheid, Kreeft!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Bedenk geen excuses voor luiheid, Kreeft!

Bedenk geen excuses voor luiheid, Kreeft!

VANDAAG JARIG

Je zult je beter voelen en energieker zijn dan vorig jaar en zeker vergeleken met 2018 en 2019. Als je die jaren heelhuids bent doorgekomen wordt dit jaar een fluitje van een cent. Er lijkt sprake van meer seksuele interesse; ongeacht je leeftijd is je libido sterker dan gewoonlijk.

RAM

De kosmos leidt een periode in van chaos en onrust. Onverwachte situaties verstoren je plannen, maar als je slim bent, heb je jouw zaken ook snel weer onder controle. Rammen van elke leeftijd krijgen de raad zich vooral te amuseren.

STIER

Velen van jullie krijgen met een keerpunt te maken en zullen zich afvragen wie en wat zij moeten steunen. De behoefte aan zorg kan toenemen, ook al doe je je liefst onafhankelijk en stoer voor. Toon vaker je emoties als je samenwoont.

TWEELINGEN

Herinneringen kunnen tot een pijnlijk zelfonderzoek van je motieven en verlangens leiden. Geef je partner meer liefde en steun; dat brengt je dichter tot elkaar. Post uit het buitenland kan je ertoe brengen een reis te boeken.

KREEFT

Als je je energie weet in te zetten, zul je gemotiveerd aan de slag gaan. Bedenk geen excuses voor luiheid, want dat laat een naar gevoel na. Maak een moeilijke taak af, dat werkt bevrijdend. Ruim rommel op, zowel thuis als op het werk.

LEEUW

Je kunt geneigd zijn je extravagant te gedragen en veel geld uit te geven aan pleziertjes. Wat is tenslotte de zin van hard werken als je niet af en toe mag genieten? Ouders zullen een speciale band voelen met en trots zijn op hun kinderen.

MAAGD

Je staat een kosmische verandering te wachten. De komende maand krijg je met een afname van vitaliteit te maken en een toenemende neiging tot zelfanalyse. Vraag je eens af of je efficiënt werkt en het jezelf niet te moeilijk maakt.

WEEGSCHAAL

De zomer nadert en de dagen lengen, elk jaar weer neemt op dit moment van het jaar je energie toe. Een productieve periode breekt aan en je inspanning zal ruimschoots worden beloond. Besteed ook tijd aan sociale relaties.

SCHORPIOEN

De kosmos richt de schijnwerper op je carrière. Als je niet helemaal blij bent met de ingeslagen weg dan is dit een goed moment om naar iets anders uit te kijken. Doe het om de juiste reden als je besluit je gezin uit te breiden.

BOOGSCHUTTER

Het kan een bijzondere dag worden. Richt de aandacht op jezelf, je verwachtingen, dromen en wensen voor de toekomst. Kies een goede gezondheid en emotioneel welzijn als prioriteit. Verwen jezelf met iets nieuws.

STEENBOK

Je emotionele kant voert vandaag de boventoon, zeker als je in een moeilijke periode zit. Veranderingen, financiën en belastingen kunnen reden tot zorg geven. Sta open voor een wijziging van je toekomstplannen.

WATERNMAN

Bepaalde aspecten van je privéleven kunnen openbaar worden, maar als je geen lijken in de kast bewaart, hoef je je geen zorgen te maken. Besteed de komende weken extra aandacht aan partnerschappen en contracten.

VISSEN

Het is meer dan waarschijnlijk dat je je geremd voelt. Probeer onrust constructief in te zetten en verspil geen energie. Breng de nodige afwisseling in je werkdag. Je boekt zeker vooruitgang als je innovatieve ideeën een kans geeft.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop