1349277
Vrouw

VROUW Glossy

Kim Feenstra: 'Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld'

Kim Feenstra (31) over liefde en lust, haar bewogen jeugd en haar nieuwe geluk.

Is het jouw talent om jezelf steeds opnieuw uit te vinden, hoeveel tegenslag er ook op je pad komt?

"Ik denk het. Ik heb een enorme lust voor het leven. Dat betekent dat ik hongerig ben, naar kennis, naar mensen, naar eten, reizen, vriendschappen en naar mezelf. Mijn hobby is ontdekken wie ik ben."

"Ik leer nog elke dag over mezelf. Eerst zag ik er bijvoorbeeld erg tegenop om 30 te worden. 'Dan word ik oud', dacht ik. Nu ben ik 31 en denk ik: 'Over negen jaar ben ik al 40!'

"Maar weet je, eigenlijk heb ik me nog nooit zo goed gevoeld. Dat zal komen omdat ik heel erg verliefd ben en omdat ik mijn passie heb gevonden in het fotograferen. Eigenlijk gaat alles om me heen goed, het is in balans."

Heb je er dankzij ‘Het perfecte plaatje’, waarin je met andere BN’ers streed om de titel 'Beste Amateurfotograaf', een nieuwe carrière bij? 

"Ik durf mezelf nog niet echt fotograaf te noemen, maar ik ben wel lekker bezig. Voor het tijdschrift Wendy ga ik een grote shoot doen en deze zomer ga ik met de beroemde Britse wildlife-fotograaf David Yarrow mee om wilde dieren vast te leggen op een heel afgelegen locatie. Het schijnt gevaarlijk te zijn, maar dat past wel bij me.""Ik houd ervan om het randje op te zoeken. Ik heb net de fotografie gedaan voor ons kookboek met glutenvrije recepten met mijn vriendin Benine Bijleveld, een populaire foodblogger."

"Benine heeft een glutenintolerantie, ik niet, maar ik merk dat ik makkelijker in shape blijf als ik minder gluten eet. Het wordt geen boek voor quinoa-meisjes hoor, met superfoods en van die zaadjes en zo.""Er staan ook recepten in die je moet eten als je de avond ervoor te veel hebt gezopen. Ik houd veel te veel van eten om helemaal gefixeerd met voeding bezig te zijn. Gelukkig houd ik ook van sporten, zo blijf ik in vorm."

Lees de rest in VROUW Glossy of op VROUW.nl. 'Ik heb geen spijt. Dat vind ik een overgwaardeerde emotie.'