1350210
Vrouw

Verhalen achter het nieuws

Online datingsucces gegarandeerd met deze beroepen

Wil je je kansen op de online datingmarkt vergroten? Overweeg dan om je om te scholen tot advocaat. Volgens datingapp Happn is dit namelijk het beroep dat de meeste mensen aantrekt. De app analyseerde informatie van 2,9 miljoen gebruikers. Zie hier de vijf beroepen die het meest aantrekkelijk zouden zijn.

Advocaten zijn dus populair. In mijn levensboek zijn dit niet de allerliefste schatjes, en is het beroep evenmin sexy. Maar aan hun ambitie schort het in ieder geval niet. En dát is dan wel weer aantrekkelijk.

DIGITALE WANDELGANGEN

Op de lijst met aantrekkelijke mannenberoepen staan verder analisten, engineers, salesberoepen en dokters. Voor vrouwen waren dat, na advocaat, designer, lerares, marketeer en arts.

Drie jaar geleden - toen ik nog niet voorzien was van een fijne man aan mijn zijde - huppelde ook ik rond in digitale romantische wandelgangen, namelijk die van Tinder. Alhoewel, romantisch… 'Recht-toe-recht-aan' vat het geheel beter samen. 

 

Klik hier om het hele artikel op VROUW.nl te lezen: 'Handig om te hebben when the shit hits the fan, maar voor mij geen datemateriaal.'