Nieuws/Vrouw
1352965579
Vrouw

VROUW ziet dubbel: lookalikes gezocht!

Jij lijkt sprekend op....Hoor jij dat dagelijks? VROUW is op zoek naar lookalikes van bekende personen!

Er wordt gezegd dat iedereen een dubbelganger heeft - of zelfs meerdere. Maar, de 72-jarige Amerikaanse Geraldine heeft het wel erg getroffen. Want je zal het maar zijn: de lookalike van actrice Scarlett Johansson.

De kleinzoon van Geraldine postte een foto van zijn oma op internet. En wat blijkt? Zijn oma leek in haar jongere jaren sprekend op de 32-jarige actrice. Nieuwsgierig naar de foto? Oordeel zelf:

Scarlett zag de gelijkenis zelf ook en reageerde in een videoboodschap dat ze Geraldine graag wil ontmoeten om samen een drankje te drinken. De reactie van Scarlett? ''Holy crap! I want to meet you in person''.

Nederlandse lookalikes

Ook op Nederlandse bodem lopen er lookalikes van bekende personen rond. Zo hebben zowel Marco Borsato als Gordon een dubbelganger en kan je zelfs heuse lookalikes van BN'ers inhuren voor een feestje. Maar, BN'ers worden ook met elkaar vergeleken. Zo zou Arjen Robben de broer van Anton Corbijn kunnen zijn en lijken ook Erik Mouthaan en Roel van Velzen verdacht veel op elkaar.

Ben jij of ken jij zelf een lookalike? Hoor jij dagelijks dat je de dubbelganger van een bekend persoon bent? Deel jouw verhaal en foto dan met VROUW!

Dat kan hier

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.