Vrouw/Praat Mee
1363398159
Praat Mee

Nationale Collegadag Lachen, gieren, brullen op je werk?

Het is vandaag de eerste Nationale Collegadag. Op deze dag kunnen werknemers hun waardering naar elkaar uitspreken. Kun jij goed opschieten met je collega's?

Mensen die fulltime werken brengen gemiddeld 82.620 uur door met collega's. Je ziet ze waarschijnlijk vaker dan je eigen vrienden, leeft met ze mee als ze privé iets vervelends meemaken en viert verjaardagen met elkaar.

Je treft het, als je fijne collega's hebt waarmee je goed kunt opschieten. Niet zelden nodigen collega's elkaar uit op bruiloften of andere privé-aangelegenheden. Er zijn bedrijven die elk jaar met alle collega's op skivakantie gaan. Met liefde haalt met koffie voor elkaar en de vrijdagmiddagborrel is steevast gezellig.

Maar het kan natuurlijk ook anders. Misschien wil je werk & privé liever gescheiden houden of heb je helemaal niet zulke fijne collega's. Wellicht vallen er ongemakkelijke stiltes bij de koffie-automaat en tonen afscheidsfeestjes van collega's gelijkenissen met gênante scènes uit het hilarische programma Toren C.

Praat mee

Laat hieronder weten hoe jij omgaat met je collega's. Is het lachen, gieren, brullen samen? Kun je gerust in de kroeg staan met je collega's of zie jij ze liever na werktijd helemaal niet?

En wat voor collega ben jij eigenlijk zelf? VROUW maakte een overzicht van de verschillende soorten collega's die je op de werkvloer tegenkomt. Laat ons vooral op Facebook weten welke types jij herkent!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.