Nieuws/Vrouw
1368063
Vrouw

De gebieden waarop u komend jaar vooral moet letten zijn: uw lichaam, imago, financiën, huis en gezin. Leer kinderen die moeilijk in de omgang zijn op een veilige manier hun grenzen te verkennen en hun lichaam te testen. Houd er rekening mee dat sommige planeten voor stress zullen zorgen.

RAM

Loyaliteit zal in uw voordeel werken. Uitverkorenen krijgen de kans om in status te stijgen en indrukwekkende prestaties neer te zetten. Daar hoort erkenning bij, cadeaus, privileges en een goed salaris. Uw pad wordt duidelijker uitgestippeld.

STIER

Richt u op gewoonten die bijdragen tot een goede gezondheid. Gedegen zakelijk advies kan voor een winstgevend contract zorgen. Het zal u onaangenaam treffen als mensen die uw ideeën bekritiseerden daadwerkelijk dwarsliggen.

TWEELINGEN

De dag ziet er prettig uit. Overtuig u ervan dat mensen de waarheid spreken over hun relaties. Sterke invloeden zijn achter de schermen actief. Een nieuweling brengt potentieel voorspoed. Een meevaller kan de dag bekronen.

KREEFT

Doe uw best ondanks povere omstandigheden. Trek de aandacht van degene die u betaalt door efficiënt te werken. U kunt blijvend de goede kant opgaan. Voor sollicitanten wordt het een goede dag als zij zich concurrerend opstellen.

LEEUW

Gebeurtenissen kunnen u sterken in de wens meer kennis te vergaren. Hoe ver u het brengt hangt af van de inspanning die u in uw ambitie wilt steken. Een intieme relatie wint aan diepte en een huwelijk kan ernstig overwogen worden.

MAAGD

Uw geduld kan worden getest. Verzamel op een actieve manier feiten en cijfers. Overdrijf niet als u de catering verzorgt van een op handen zijnd feest. Pluk deze dag: u kunt een belangrijk iemand ontmoeten. Beperkingen verdwijnen.

WEEGSCHAAL

Artiesten en Weegschalen met werk dat fantasie vereist kunnen zeer productief zijn en uitstekend presteren. De relatie met collega’s of ondergeschikten kan extra plezierig worden: u voelt zich één grote familie.

SCHORPIOEN

Op een dag als deze bereikt u weinig met een praktische benadering. Beperk u tot werk dat geen extra concentratie vereist, maar wel een artistieke of literaire touch. Een oude relatie wordt hersteld als u zwijgt over een ruzie.BOOGSCHUTETR: De meesten van u komen deze dag zonder kleerscheuren door. Ga recht op uw doel af, ongeacht de vraag of dat iets uitzonderlijks is of dagelijks. Doe uw ding efficiënt; hulp is beschikbaar. Veel handen maar licht werk.

STEENBOK

Modebewustzijn kan u ertoe brengen te gaan winkelen voor een bijzondere gebeurtenis. De sterren staan u bij en stellen u in staat te beoordelen wat mooi en stijlvol is. Ongehuwden onder u kunnen een bijzonder iemand ontmoeten.

WATERMAN

Investeer in schoonheid en verbeteringen. Zij die een kunstzinnig beroep uitoefenen kunnen goed verkopen. Degenen die anderen vermaken zullen succes hebben als zij auditie moeten doen. Uw magnetisme is optimaal.

VISSEN

Zie er op toe dat uw computer goed beveiligd is om ongemak te voorkomen. Let goed op inkomende post zodat u feiten op een rij hebt. Een juridische kwestie kan een nadelige invloed hebben op uw werktijden, maar houd moed.