Vrouw/Horoscopen
1373259606
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 23 augustus: Die collega is jaloers, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Nu alle belangrijkste planeten zich bevinden in belangrijke segmenten van je horoscoop, zal veel nadruk liggen op gezondheid en welzijn. Je kunt de neiging hebben je te verdiepen in alternatieve geneeswijzen en de kracht van positief denken. Je zult seksueel actiever zijn, hoe oud je ook bent.

RAM

Onderdrukte onzekerheden kunnen naar buiten komen. Een organisatie of groepering kan je helpen je zaken te vereenvoudigen. Maak een eind aan een slechte gewoonte. Zoek een therapeut om je je zelfvertrouwen terug te geven.

STIER

De kwaliteit van je product of dienst neemt af als je tegemoet wilt komen aan de smaak van het grote publiek of een trend wilt volgen. Zoek liever een nieuwe niche in de markt. Populariteit is minder belangrijk dan integriteit.

TWEELINGEN

Sta niet te snel voor anderen klaar; als je te veel je oren naar hun noden laat hangen, doe je jezelf tekort. Vorm je een realistisch beeld van je zakelijke belangen; iets wat je ter harte gaat, kan weinig toekomst hebben.

KREEFT

Er wordt een drukke dag voorzien en je zult met je tijd moeten goochelen. Er wachten een paar besluiten die met je werk te maken hebben. Zorg ervoor dat je goed in je vel zit. Een ophanden zijnde renovatie belooft succes.

LEEUW

Focus op huis en gezin. Over een verbetering van je huis zal je tevreden zijn; neem de tijd om details te regelen en spullen zo neer te zetten dat ze optimaal tot hun recht komen. Laat een lastig probleem een paar dagen liggen.

MAAGD

Doe jezelf geen geweld aan door anderen te plezieren. Geef je volle aandacht aan je beroep, alleen dan zult je voldoening proeven. Goed werk is meer waard dan modieuze prietpraat. Bewaak je gezondheid; stress kan ziek maken.

WEEGSCHAAL

Mijd mensen die het niet zo nauw nemen met de waarheid. Het is in je voordeel om problemen zo snel en rustig mogelijk uit de weg te ruimen. Blijf niet te lang boos op iemand en neem evenmin wraak. Pas je aan.

SCHORPIOEN

Help anderen, maar niet ten koste van jezelf. Je kunt vandaag wat besluiteloos zijn. Reserveer tijd om na te denken, dan zal je daarna weten wat je moet doen. Een collega die kritiek op je heeft, is waarschijnlijk gewoon jaloers.

BOOGSCHUTTER

Beminden of buren kunnen je vervelen of je geduld tarten. Probeer afstand te nemen. Sommige Boogschutters kunnen belangstelling opvatten voor een nieuwe religie. Je bent nu beïnvloedbaar en voelt wat anderen motiveert.

STEENBOK

Geheimen komen vroeger of later aan het licht, dus pas op met wie je privézaken bespreekt. Er kan sprake zijn van achterklap als je onlangs met iemand hebt gebroken. Laat je niet verleiden tot een wraakactie.

WATERMAN

Maak er een productieve dag van. Door routine snel af te werken, kun je je concentreren op nieuwe onderwerpen. Financieel nieuws kan bemoedigend klinken, maar maak geen nieuwe schulden. Ga je niet te buiten aan snoeperij.

VISSEN

Span je in om lopende zaken af te ronden. Denk zelfs niet aan een hobby of romantiek voor je met alles klaar bent. Je hebt een probleem als anderen wachten op hetgeen je hebt toegezegd en je kunt dat niet waarmaken.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.