Nieuws/Vrouw
1374240201
Vrouw

Strandlijf: Ik stoor me helemaal niet aan haar buik

Mike en Marouschka zijn bijna een jaar samen. Ze hebben geen kinderen. Ze werpen een kritische, maar liefdevolle blik op elkaars lichaam in badkleding en vertellen openhartig wat hen opvalt.

Marouschka: “Ik vond het meteen leuk om ons op te geven om te poseren in badkleding. Daar heb ik totaal geen moeite mee.”

Mike: “Ik was niet meteen overtuigd. Ik weet dat ik niet mag klagen over hoe mijn lichaam eruitziet, maar op dit moment ben ik niet echt in vorm. Dus een kleine twijfel was er zeker.”

Marouschka: “Ik vind Mikes lichaam perfect zo. Lekker gespierd, daar houd ik van. De tatoeages maken zijn lijf helemaal af. Ik heb helemaal niets op zijn uiterlijk aan te merken.”

Mike: “De gedachte dat ik ben wie ik ben, gaf de doorslag om toch op de foto te gaan.”

Net even anders

Marouschka: “Mike en ik geven ons uiterlijk best veel aandacht. Ik vind het belangrijk dat mijn kleding leuk is. Mijn stijl is redelijk excentriek. Je ziet me vaak in gekke printjes of opvallende kleuren. De tatoeages zijn daar ook onderdeel van. Wat anderen ervan vinden, maakt me niet zoveel uit.”

Mike: “Ik vind het heel leuk dat Marous zich net even anders dan anderen kleedt. Om make-up geef ik niet veel, maar bij haar vind ik het mooi. Haar tatoeages zijn prachtig. Ze sieren haar lichaam.”

Marouschka: “Op mijn tatoeages ben ik het meest trots. En op mijn borsten. Ze hebben een mooi formaat. Ik draag graag een mooie, strakke top. Daar komen ze het beste in uit.”

Tekst gaat door onder de foto

Sasha Lambert

Sasha Lambert

Mike: “Marouschka’s lichaam is perfect in proportie. Ze heeft mooie billen en inderdaad, haar borsten zijn prachtig. Dat ze altijd zo zichzelf is, vind ik fantastisch. Die eigenzinnigheid maakt haar een aantrekkelijke, mooie vrouw.”

Marouschka: “Mijn buik blijft wel altijd een dingetje. Mijn darmen reageren heel erg op wat ik eet, dus daar zeur ik tot in den treure over. Vooral als ik veel koolhydraten of gluten eet, voelt mijn buik opgeblazen. Zelfs toen ik 8 kilo minder woog, had ik er last van. Mijn buik is het enige waar ik onzeker over ben.”

Mike: “Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Aan haar buik heb ik me nog nooit een seconde gestoord. Als ik een knopje kon indrukken waarmee ze haar droombuik zou krijgen, zou ik het niet doen. Oké, misschien alléén voor haar.”

Kritisch kijken

Marouschka: “Zijn lichaam krijgt van mij bijna een 10, omdat ik het goed in vorm vind. En hij heeft mooie blauwe ogen.”

Mike: “Ik ben heel kritisch op mezelf en zie vaak overal verbeterpunten als ik in de spiegel kijk. Soms laat ik het allemaal even varen en ga ik lekker uit eten, maar er zijn ook periodes waarin ik erg let op wat ik eet. Dan heb ik minder vet en vind ik mezelf er beter uitzien.”

Marouschka: “Zoals ik al zei, ben ik het daar niet mee eens. Mike ziet er wat mij betreft altijd goed uit.”

Mike: “Mijn scheve voortanden vind ik verschrikkelijk. Daarom lach ik niet vaak breeduit.”

Marouschka: “Maar áls hij lacht, lacht hij wel heel leuk.”

Mike: “En ik vind dat er op dit moment te veel vet rondom mijn middel zit. Ik ben een zoetekauw en houd van lekker eten. Over mijn armen, benen en schouders ben ik wel weer erg tevreden.”

Dit verhaal lees je in ZOMER, het magazine dat de komende acht weken op zaterdag bij De Telegraaf zit.

Wil je ook iets kwijt over jouw lijf? Stuur een berichtje.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.