Vrouw/Horoscopen
1374306590
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 1 november

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Een vader/moeder of beide ouders kunnen komend jaar meer beslag gaan leggen op uw tijd en pessimistisch gestemd zijn. Een depressie behoort tot de mogelijkheden. Tegen eind december klaart de hemel op, zal men het licht aan het eind van de tunnel zien en wordt de druk op u gestaag minder.

RAM

Nadenken voor u handelt moet uw mantra zijn voor vandaag. De energie die loskomt kan voor grote veranderingen zorgen. Impulsieve daden zullen voor teleurstelling zorgen. Bestudeer uw opties als u uw leefstijl wilt veranderen.

STIER

Ook al lijken onderhandelingen goed te verlopen, toch kunnen details en misverstanden uw voortgang tegenhouden. Aan een situatie die u remt, kunt u ws. niets doen. U kunt het druk krijgen met het corrigeren van de fouten van anderen.

TWEELINGEN

U zult weinig moeite hebben met uitdagingen, het oplossen van problemen en omzeilen van obstakels. Een geschikt moment om toe te treden tot een zakelijk partnerschap. Denk goed na over de consequenties van uw keuzes.

KREEFT

Kijk nog eens naar uw toekomstplannen. U kunt erachter komen dat de geschiedenis zich inderdaad herhaalt. Stop met het doen van dezelfde dingen en het maken van dezelfde misrekeningen als u op andere resultaten hoopt.

LEEUW

U kunt met onderbrekingen en complicaties te maken krijgen, maar gelukkig ook met vrolijke momenten. Het zal moeite kosten om u op één zaak te concentreren, nu de kosmos u vandaag en de komende dagen op rusteloosheid trakteert.

MAAGD

Als u het oneens bent met de wijze waarop uw werkomgeving of huiselijk leven wordt gerund, wordt het tijd om op te komen voor datgene waaraan u waarde hecht. Door zorgen te bespreken kunt u verrast worden door de respons.

WEEGSCHAAL

De kosmos zorgt voor zowel positieve als negatieve kansen. Zet de geest op scherp en denk na over de dingen die u ongelukkig maken. Tracht vervelende situaties om te turnen, maar wacht tot na 10 nov. met in actie komen.

SCHORPIOEN

De kosmos zorgt voor misverstanden. Bedenk wat u motiveert als u iemand beschuldigt. Problemen nemen in omvang af als u ze anders benadert. Praat met iemand die u goed kent en die uw gedachten wellicht kan bijsturen.

BOOGSCHUTTER

Er wordt actie van u verwacht; u zult het druk hebben met onverwachte situaties of onaangekondigde bezoekers. U bent in staat dingen te laten gebeuren maar kunt tevens geplaagd worden door onrust. Wees niet te kritisch.

STEENBOK

Sociale afspraken zullen uw agenda vullen maar kunnen ook voor een gevoel van onbehagen zorgen. Vraag u af wat u werkelijk van het leven verwacht en stel uw normen en waarden ter discussie. Advies inwinnen kan een optie zijn.

WATERMAN

U bent er klaar voor om een uitdaging aan te gaan. Maak de komende weken een constructief gebruik van de energie die de kosmos u zal bieden. Een intrigerend carrièreaanbod kan de doorbraak zijn waarop u al lang wacht.

VISSEN

Het verlangen zal af en toe opkomen u van anderen af te zonderen. Door verdere studie in het vak dat u gekozen hebt , zult u vorderingen maken in uw carrière. Wees dankbaar voor de zaken die u plezier bezorgen en hebben bezorgd.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.