Vrouw/Horoscopen
1379621158
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 3 november - Raak niet betrokken bij roddels, Weegschaal!

Wees niet verbaasd als je een romantische uitnodiging krijgt van iemand die je nog niet had opgemerkt, Schorpioen!

Wees niet verbaasd als je een romantische uitnodiging krijgt van iemand die je nog niet had opgemerkt, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Wees niet verbaasd als je een romantische uitnodiging krijgt van iemand die je nog niet had opgemerkt, Schorpioen!

Wees niet verbaasd als je een romantische uitnodiging krijgt van iemand die je nog niet had opgemerkt, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

Ben je gepensioneerd dan kun jij je vanuit therapeutisch perspectief voor jouw familieverleden gaan interesseren en betrokken raken bij een diepgaand onderzoek. Speurend naar jouw herkomst zul je geïntrigeerd raken. In jouw carrière zal waarschijnlijk niets opzienbarends gebeuren en blijft alles zoals het is.

RAM

Jouw manier van redeneren, gekoppeld aan jouw vermogen snel te kunnen handelen kan je helpen een doorbraak te vinden voor problemen. Jouw natuurlijke kracht zal goed van pas komen. Volg een financieel advies van vrienden niet op.

STIER

Familieperikelen kunnen je bezighouden. Woorden in boosheid of ergernis uitgesproken kunnen aan jouw geweten knagen. Wacht niet te lang met een eventueel excuus. Vrolijk jouw huis op; een kwastje verf maakt al veel verschil.

TWEELINGEN

Als je te veel aandringt op informatie zul je meer problemen veroorzaken dan oplossen. Focus liever op het hier- en- nu dan op verre toekomstmuziek. Houd rekening met complicaties nu er veel kan gaan veranderen.

KREEFT

Desillusie kan een tussenfase zijn om een doel te bereiken. Geef niet op. Onderbreek jouw pogingen door je in te lezen of ga voor ontspanning naar de bioscoop, om daarna de draad weer op te pakken. Vergeet niet van het leven te genieten.

LEEUW

Je kunt betrokken raken bij een vertrouwelijke discussie. Uit de school klappen zou jouw reputatie ernstig beschadigen. Stel jouw schouder beschikbaar als een familielid of vriend(in) jou uitkiest om over een pijnlijke ervaring te praten.

MAAGD

Je kunt iets zeggen waarvan je zelf schrikt. Misschien ben je fysiek niet 100% of zit je iets dwars. Probeer te ontspannen, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ga discussies liever uit de weg, tenzij je over harde feiten beschikt.

WEEGSCHAAL

Spanning kan op het werk de toon zetten. Een incident houdt de gemoederen nog bezig. Raak niet betrokken bij roddels of intriges; blijf op de achtergrond en concentreer je op jouw werk. Teleurstelling kan te wijten zijn aan nalatigheid.

SCHORPIOEN

Communiceren zal de komende tijd soepel verlopen. Contacten zijn gezellig; een romance bloeit; hart en hoofd zijn in harmonie. Wees niet verbaasd als je een romantische uitnodiging krijgt van iemand die je nog niet had opgemerkt.

BOOGSCHUTTER

Het wordt een test van jouw handigheid of je deze dag zonder kleerscheuren doorkomt. Bespreek geen onderwerpen die je ter harte gaan nu logica niet jouw sterkste punt is. Geen goed moment om bedoelingen kenbaar te maken.

STEENBOK

Een financiële situatie heeft haken en ogen en een gesprek erover brengt geen duidelijkheid als je problemen tracht te relativeren of te verdoezelen. Verdiep je in alternatieve oplossingen en neem de tijd voor een besluit.

WATERMAN

Als resultaten op zich laten wachten zal een slapeloze nacht het gevolg zijn geweest. Probeer niet meer te doen dan je aan kunt als je niet op gang kunt komen. Blijf buiten een familievete; laat eenieder de eigen problemen oplossen.

VISSEN

Je kunt te veel plannen hebben gemaakt. Als jij jezelf niet enigszins matigt ga je totaal uit jouw dak, hetgeen kwalijke verhalen op gang zal brengen. Blijf in zaken aan de voorzichtige kant. Je hoeft niet voor alles een oplossing te weten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.