Nieuws/Vrouw
1383393668
Vrouw

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw vakantieplannen

De zomervakantie staat weer voor de deur en velen staan alweer te popelen om met hun koffer te vertrekken. Maar wat zegt jouw sterrenbeeld eigenlijk over jouw vakantieplannen?

Kreeft

Wat voor de Kreeft - die ergens deze tijd jarig is - erg belangrijk is, is thuis. Dit betekent dat een verre reis vaak niet voor hen is weggelegd, zeker niet alleen. Hoewel bestemmingen dichter bij huis voor velen niet aantrekkelijk zijn, zal de Kreeft geen moeite hebben met zich te vermaken in die bekende omgeving.

Boogschutter

Vrijwel iedere Boogschutter heeft wanderlust: een sterke drang naar het ontdekken van de wereld. Daarnaast staat dit sterrenbeeld bekend om zijn impulsiviteit. De perfecte reis voor een Boogschutter is dus een verre last minute, het liefst naar plekken waar zij nog niet eerder is geweest.

Weegschaal

Door haar creativiteit en gevoel voor schoonheid kiest de Weegschaal het liefst voor reizen die haar naar bijzondere plekken brengen. Niet eindeloos op het strand blijven plakken, maar erop uit! Dus haal die reisgidsen maar tevoorschijn en ga op zoek naar steden met een verhaal.

Waterman

Watermannen zijn echte wereldverbeteraars. Door deze eigenschap is dit sterrenbeeld het meest geneigd iets goeds te doen, zelfs tijdens een vakantie. Ook wil de Waterman zich compleet losmaken van de dagelijkse sleur en gaan ontdekken. Vrijwilligerswerk of backpacken, ver weg van ons kikkerlandje, zijn de ervaringen waar zij naar snakt.

Steenbok

De Steenbok houdt niet van verandering. Het stevig vasthouden aan haar gewoonten zorgt ervoor dat zij het liefst ieder jaar teruggaat naar dezelfde, bekende plek. Of dat plekje in het binnen- of buitenland is, ver of dichtbij, ligt aan haar zelfvertrouwen. Saai, denk je? Nee hoor. De Steenbok maakt er ieder jaar een feestje van.

Vissen

Het hebben van het sterrenbeeld Vissen staat gelijk aan het hebben van een gigantisch gat in de hand. Dit geeft aan dat Vissen ergens een sterke voorkeur voor hebben: luxe. Voor een vijfsterrenhotel met uitzicht op een azuurblauwe zee en een massage trekt de Vis zonder moeite haar portemonnee. Laat het genieten maar beginnen!

Tweelingen

Graag houdt Tweelingen zo lang mogelijk vast aan haar kinderlijkheid, en dat is ook zichtbaar in haar vakantiekeus. Dit kan zich uiten in het terug willen gaan naar bestemmingen van vroeger, of door op zoek te gaan naar activiteiten waar haar kinderlijkheid opleeft. Schaam je niet als je niet let op de recensiescore van het hotel, maar op de hoeveelheid glijbanen bij het zwembad!

Ram

Waar een Ram vrijwel altijd naar op zoek is, is uitdaging en avontuur. Hoewel de hele dag op het strand liggen met een cocktail niet verkeerd klinkt, zal de Ram toch echt kiezen voor een reis met meer risico. Vakantie ziet zij namelijk meer als een periode van dingen op haar bucket list afstrepen. Maar de grote vraag is natuurlijk: wat wordt het dit jaar? Op safari, backpacken of op de bonnefooi?

Maagd

Voor een Maagd is het belangrijk om ver van tevoren te beginnen met het plannen van haar vakantie. Door haar zuinigheid zal zij op zoek gaan naar de meest voordelige reizen. Waar zij heen gaat maakt haar niet veel uit, als alles maar tot in de puntje geregeld is. De Maagd heeft namelijk een kleine obsessie met details.

Stier

Risico is iets wat de Stier het liefst vermijdt tijdens vakanties, maar dat betekent niet dat zij niet de levensgenieter zal uithangen. Zodra alle verzekeringen zijn afgesloten en de spullen in de hotelkluis liggen is de Stier de eerste die op een bedje in het zwembad drijft, met een lekker drankje in haar hand!

Schorpioen

Drukte is iets wat de Schorpioen zo veel mogelijk ontwijkt, ook tijdens de vakantie. Dit doen zij door hun bestemmingen nauwkeurig te kiezen, of zelfs in hun eentje vertrekken. Schorpioenen kunnen namelijk echte einzelgänger zijn. En komt er een moment waarop zij weer behoefte hebben aan contact? Dan zullen zij dat door hun charismatische karakter snel gevonden hebben.

Leeuw

De Leeuw bezit een dure smaak en vindt het fijn om zich onder de mensen te begeven. Dit betekent dat toeristisch en druk de kernwoorden zijn voor haar bij het kiezen van een vakantie. Toch moet de Leeuw tijdens de vakantie rusten, want anders loopt zij zichzelf zelfs op vakantie nog voorbij.

Meer horoscopen lezen? Kijk op deze overzichtspagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.