Vrouw/Horoscopen
1402550888
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 14 april - Draai geen duimen Leeuw!

Je vertrouwen of geloof in iemand kan een deuk oplopen, Ram!

Je vertrouwen of geloof in iemand kan een deuk oplopen, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je vertrouwen of geloof in iemand kan een deuk oplopen, Ram!

Je vertrouwen of geloof in iemand kan een deuk oplopen, Ram!

VANDAAG JARIG

Ben je betrokken bij een juridisch conflict, houd dan rekening met een dramatische wending. Studenten kunnen gedwongen worden hun studieplannen te wijzigen. Je vertrouwen of geloof in iemand kan een deuk oplopen. Neem de tijd om je toekomst uit te stippelen en zet dat op papier.

RAM

Geef financiële kwesties aandacht en richt je op realistische doelen. Probeer een methode te ontdekken om je inkomen te vergroten. Je kunt een goede deal sluiten of een aantrekkelijke aankoop doen, maar laat het je niet verblinden.

STIER

Besteed extra aandacht aan je doelstellingen en aspiraties voor de komende maanden. Kies de meest visionaire doelen die je bedenken kunt en ga vervolgens tot actie over. Richt je op lange termijnwensen en realiseer deze stap voor stap.

TWEELINGEN

De kosmos geeft het eind aan van een belangrijke cyclus. Een goed moment om zaken af te ronden. Dring tot de kern van vraagstukken door en let op details. Leg je erbij neer dat sommige dingen niet opgelost kunnen worden.

KREEFT

Hopelijk kun je, in weerwil van een drukke agenda, ook wat tijd voor jezelf vrij maken. Sta open voor kansen die zich over de rest van het jaar uitstrekken. Durf meer te dromen. Maak voor de komende dagen geen al te vaste plannen.

LEEUW

Een nieuwe cyclus kan het eind van een baan en het begin van een volgende betekenen. Het is tijd om zaken af te maken. Treuzel niet, draai geen duimen en laat dingen niet op hun beloop. Haal een deadline die onhaalbaar lijkt.

MAAGD

Heftige passie en ongeremde motivatie kunnen een stempel op deze dag drukken. Gebruik dat optimaal voor je eigen bestwil. Verdere studie kan je loopbaan helpen opkrikken, waardoor een nieuwe start makkelijker wordt.

WEEGSCHAAL

Blijf alert; de maan oefent invloed uit daar waar je er niet op rekent. Ambitieuze lieden zijn er op uit je dwars te zitten of opzij te schuiven. Het kan lastig zijn mensen en situaties in te schatten. Toon geen angst.

SCHORPIOEN

Er lijkt een nieuw partnerschap voor je weggelegd. Heb je een relatie dan is dit een goede dag om te vieren dat je elkaar gevonden hebt. Gaat het om een zakelijke relatie dan zul je het eens moeten worden over veranderingen.

BOOGSCHUTTER

Je kunt een opmerkelijke stap zetten in je carrière, die het begin kan zijn van een gestage, niet te stuiten opmars. Een (tijdelijke) vacature stelt je in staat te laten zien wat je waard bent. Probeer beter dan je voorgangers te presteren.

STEENBOK

Plannen die je nu bedenkt, krijgen steun. Als je vrijgezel bent, kun je de liefde van je leven ontmoeten. Loop echter niet te hard van stapel. Een nieuw creatief project heeft alles in zich om een langdurig succes te worden.

WATERMAN

Gunstige invloeden spelen vooral thuis een rol. Verdiep je in je leefomstandigheden, het familiekapitaal of de opvoeding van je kinderen. Nieuws kan voor vreugde en geluk zorgen. Je kunt succes hebben als je een huis zoekt.

VISSEN

Er ligt extra druk op het geschreven en gesproken woord. Ontwerpers, schrijvers en artiesten zullen geïnspireerd zijn. Een gunstig moment om met iets nieuws te beginnen, een examen af te leggen of een studie te hervatten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo