Vrouw/Seks & Relaties
1415770308
Seks & Relaties

'Mathijs’ ogen straalden toen hij mij en Nikki zag zoenen'

In de rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Ryanne (31). Zij en haar vriend Matthijs (34) fantaseerden al een tijdje over seks met een andere vrouw. Toen het uiteindelijk tot een trio kwam, bleek Matthijs als een blok te vallen voor die ander. Het avontuurtje betekende het einde van hun relatie.

Ryanne: "We hadden het er steeds vaker over. Seks met een andere vrouw erbij; het leek zowel mij als Matthijs echt superspannend. Maar in onze directe omgeving zagen we niet zo snel iemand die daar voor in aanmerking kwam. Dus bleef het bij een fantasie, waar we allebei graag in een opgewonden bui op terug kwamen."

Bloedmooi

"Zo'n jaar geleden kwamen we haar tegen: Nikki. Ze was op een feestje van een vriend van Matthijs en al bij binnenkomst viel ze mij op. Ze was bloedmooi. Ik stootte Mattijs aan: 'Moet je die vrouw zien. Zij is mooi!' Matthijs had haar ook al lang in de gaten en wist waar ik op doelde. Na wat drankjes, raakten we met haar in gesprek en aan het einde van het feestje waren alleen wij drieën nog over.

We werden er door de gastvrouw en heer heel beleefd de deur uitgewerkt. 'Ga je mee nog wat drinken bij ons thuis?' stelde Matthijs voor. Ik kreeg er de kriebels van in mijn buik als ik dacht aan wat ons te wachten stond. Ik twijfelde er niet aan dat het ging gebeuren. Nikki had in onze gesprekken al een paar keer aangegeven dat ze heel vrij was als het op seks aankwam en dat ze het ook met vrouwen deed."

Razendsnel

"Bij ons thuis ging het ineens razendsnel, dat drankje is er niet eens van gekomen. Nikki en ik begonnen al in de taxi met elkaar te zoenen, dat was haar initiatie. Matthijs' ogen straalden toen hij dat zag. En thuis zoende ze Matthijs, overigens wél in overleg met mij.

We hebben met z'n drieën uren in bed gelegen en seks gehad. We konden niet van elkaar afblijven. Tegen de ochtend zijn we in slaap gevallen. Toen Nikki later die dag naar haar eigen huis vertrok, zei ze dat we contact zouden houden. Het was haar goed bevallen."

Kwartje

"Er gingen weken voorbij dat we niets van haar hoorden. Wel viel het me op dat Matthijs ineens veel stiller werd. Hij was zichzelf niet. Ik heb hem een paar keer gevraagd of er wat was. Hij was ontzettend druk met zijn werk en zijn telefoon.

Achteraf begrijp ik niet dat ik de link niet gelegd heb. Want toen hij na een paar weken opbiechtte dat hij smoorverliefd was geworden op Nikki, viel het kwartje. Hij zat met haar te appen. En ook het vele overwerken dat hij deed, had met haar te maken."

Maandenlang huilen

"Hij maakte het meteen uit, er was geen redden meer aan. Het kwam voor mij zo onverwacht, dat ik maandenlang niets anders kon dan huilen. Ik was woest op hem. En op Nikki. Ik heb mijn omgeving niet verteld hoe die nieuwe vrouw in Matthijs' leven kwam, ik schaamde me daar enorm voor.

Ik had haar nota bene zelf ons leven binnengeloodst! Pas toen ik zelf weer een leuke vent tegen het lijf liep, kwam ik weer iets bij zinnen. Hij is de enige die weet wat er gebeurd is. En hij weet ook dat ik dergelijke seksuele uitspattingen never nooit met hem zal doen."

Supergelukkig

"Misschien is Nikki wel het laatste zetje voor Matthijs geweest om bij mij weg te gaan. Want misschien is onze zoektocht naar een vrouw voor een trio, naar die spanning in ons leven, wel een heel duidelijk teken geweest dat we niet genoeg hadden aan elkaar.

Toch was Matthijs wel echt de man met wie ik dacht oud te worden. Ik heb er absoluut spijt van dat we onze fantasie hebben uitgevoerd. Tegelijkertijd ben ik blij dat we uit elkaar zijn gegaan voordat er kinderen kwamen. Nu had ik alleen mezelf om overeind te houden. En eerlijk is eerlijk: door onze break heb ik nu wel een heel leuke nieuwe liefde, met wie ik ook echt weer supergelukkig ben."

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw 'tussen de lakens-verhaal' vertellen?

Dat kan hier

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.