Vrouw/Praat Mee
141745598
Praat Mee

Praat mee

De Villa, Temptation Island... Prima dat die programma’s verdwijnen?

De verleidsters van Temptation Island VIPS

De verleidsters van Temptation Island VIPS

Toegegeven, ik maak mij er zelf ook schuldig aan: lekker op de bank niet alleen smullen van chips maar ook van realityseries. Complete seizoenen - Nederlands, Brits en Amerikaans - van meerdere realityprogramma’s bekeek en besprak ik uitgebreid met vriendinnen. Wij smullen van andermans relatiebreuken zoals in Temptation Island en genieten van alle drama en ongefilterde seks bij Ex on the Beach.

De verleidsters van Temptation Island VIPS

De verleidsters van Temptation Island VIPS

Afgelopen week was er volop ophef op social media over De Villa. Die Nederlandse serie werd per direct stopgezet vanwege grensoverschrijdend seksueel gedrag van sommige mannen. RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst besloot gisteravond dat er de komende tijd geen nieuwe guilty pleasure-programma’s zullen worden uitgezonden. Hoewel er al een nieuw seizoen Temptation Island is opgenomen zullen we die dus - voorlopig - niet te zien krijgen.

Vrouwonvriendelijk

Vrouwonvriendelijk gedrag in realityseries is helaas niet zeldzaam. Zo zijn er vaak haantjes die zich opdringen aan de meisjes. Gaan de vrouwen hier niet op in en blijven ze allemaal trouw aan hun partner wordt een seizoen afgeschreven als ’saai’. Gebeurt het wel en gaat iedereen vreemd dan vinden we het prachtig en stijgen de kijkcijfers als een raket.

Praat mee

Wat vind jij? Zou realitytelevisie gewoon moeten blijven bestaan en zouden kandidaten gewoon moeten beseffen waaraan ze meedoen? Of zijn zulke guilty pleasures in deze #metoo-tijd hopeloos achterhaald en moeten we ons beperken tot fictieve soaps? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.