Vrouw/Opgebiecht
1419704497
Opgebiecht

'Mijn nieuwe vriend is perfect, maar ik wil weer seks met mijn ex'

'Mijn nieuwe vriend is perfect, maar ik mis de seks met mijn ex'

'Mijn nieuwe vriend is perfect, maar ik mis de seks met mijn ex'

In deze rubriek kunnen lezeressen anoniem hun geheimen delen. Deze lezeres biecht op dat ze een hele lieve nieuwe vriend heeft, maar hij in bed helaas een tikkeltje saai is. Ze fantaseert over seks met haar ex en zou hem best terug in haar leven willen als minnaar.

'Mijn nieuwe vriend is perfect, maar ik mis de seks met mijn ex'

'Mijn nieuwe vriend is perfect, maar ik mis de seks met mijn ex'

"Mijn ex-man had op zijn zachtst gezegd een wat opvliegend karakter. Hij was niet echt agressief en hij heeft me nooit echt pijn gedaan, maar bij een ruzie vloog het servies weleens door de kamer. En als iemand hem afsneed op de snelweg, ging hij daar het liefst meteen achteraan.

Scheiden

Hij had ook overal zo’n uitgesproken mening over, dat sommige mensen uit mijn familie- en vriendenkring zich aan hem begonnen te ergeren. Uiteindelijk had ik het gevoel dat ik moest kiezen tussen hem en de rest van mijn omgeving. Bovendien hadden we zó vaak ruzie dat ik er knettergek van werd. Dus vroeg ik – tot zijn grote verdriet – de scheiding aan en gingen we uit elkaar. Gelukkig hebben we geen kinderen.

Na een tijdje werd ik verliefd op een collega van mijn werk, die in alles het tegenovergestelde was van mijn ex. Lief, zachtaardig, begrijpend en zorgzaam. Mijn familie en vrienden waren meteen weg van hem. Inmiddels wonen we alweer drie jaar samen en ben ik ‘bonusmoeder’ van zijn tienerdochters.

Mr. Grey

Geen vuiltje aan de lucht dus, zou je zeggen. Behalve dan mijn vriend zich in bed óók lief, zorgzaam en respectvol gedraagt. En dat maakt hem een beetje saai. Mijn ex was lang niet zo dominant als Mr. Grey, maar hij was wel degene die bepaalde wat we in bed deden. Hij deed veel aan sport, dus hij was heel sterk. Hij kon me letterlijk optillen en wegdragen en ik kon nooit voorspellen wat er precies zou gaan gebeuren als we seks hadden. Maar het was altijd spannend en ik genoot er enorm van.

Mijn huidige vriend is meer van het urenlang strelen, knuffelen en kussen. In onze eerste fase van verliefdheid vond ik dat nog wel leuk, maar nu word ik er een beetje iebel van. Ik vraag weleens of hij me wil vastbinden, maar dat trekt hem niet. En toen ik laatst zei dat hij best wat baziger mocht doen, betrok zijn gezicht. Dat vond hij ‘te vernederend’ voor me.

Vluggertjes

Inmiddels merk ik dat ik steeds minder zin in seks met hem heb en probeer ik me er met een vluggertje vanaf te maken. Wat erger is, is dat ik steeds vaker fantaseer over seks met mijn ex-man. Die heeft af en toe wel een scharrel, maar officieel is hij nog single. En omdat we beiden in hetzelfde dorp wonen, kom ik hem af en toe tegen.

Laatst heb ik een kop koffie met hem gedronken en toen hij even zijn hand op de mijne legde, liepen de rillingen over mijn rug. Ik fantaseerde dat ik met hem mee naar huis ging en dat we de kleren van elkaars lijf rukten. En soms denk ik: misschien moet ik ook maar één keertje met hem naar bed, gewoon om de spanning in mijn lichaam kwijt te raken. Want ik fantaseer eigenlijk steeds vaker over hem.

Het stomme is dat ik mijn vriend nooit kwijt zou willen. Hij is de perfecte man voor mij, het is alleen jammer dat hij zo waardeloos is in bed. Kon ik hem maar als partner houden en mijn ex als minnaar. Dat zou perfect zijn. Maar ik weet dat hij dat nooit zou accepteren. Ik vrees dat het dus bij een fantasie moet blijven. Toch?"

Jij op VROUW.nl

Heb jij iets op te biechten?

Stuur dan een berichtje

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.