Vrouw/Horoscopen
14505016
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 12 mei - Bewaar de vrede, Vis!

Trouwen wordt dit jaar niet aangeraden, Stier.

Trouwen wordt dit jaar niet aangeraden, Stier.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Trouwen wordt dit jaar niet aangeraden, Stier.

Trouwen wordt dit jaar niet aangeraden, Stier.

VANDAAG JARIG

Onafhankelijkheidszin is op zichzelf niet verkeerd, maar kan in een relatie foute boel zijn, zeker als je het gezelschap kiest van mensen die liefde niet serieus nemen. Trouwen wordt dit jaar niet aangeraden; binnen een bestaand huwelijk zal voor beiden eenzelfde mate van vrijheid moeten heersen.

MORGEN JARIG

Met Mars in je teken zal je over meer energie, moed en elan beschikken. Dat stempelt je tot een “doener” , maar je zult ook strijdbaarder zijn. Omdat je niet met je laat spotten, zal je sneller de confrontatie zoeken en kun je knap ongeduldig zijn. Besef dat haast vaak tot ongelukken leidt.

RAM

Je financiën bevinden zich onder een gunstig gesternte. Pak de rekenmachine en bedenk een manier om je positie te stabiliseren. Sluit vrede met buren of kinderen als je ruzie hebt gehad. Een vriendelijk woord kan al genoeg zijn.

STIER

Besteed aandacht aan aankopen die zijn blijven liggen of vertraagd zijn. Zorg dat je waar voor je geld krijgt en tevreden bent. Houd er rekening mee dat een intelligent weerwoord of overtuigend bewijs op dovemansoren kan stuiten.

TWEELINGEN

Alles wat de afgelopen weken niet ter sprake kwam kan nu weer op gang komen. Een geplande trip, een contract of belangrijke aankoop kan doorgang vinden. Geef jezelf een schouderklopje als je stabiliteit hebt weten te scheppen.

KREEFT

Gebruik een vrije dag om na te denken over de weg die je bent ingeslagen. Het is de moeite waard een dagboek bij te houden teneinde bepaalde impressies en gebeurtenissen vast te leggen. Zet gezondheid bovenaan je lijst van prioriteiten.

LEEUW

Houd rekening met opmerkelijke veranderingen en maak je gereed voor een nieuwe start. Regel persoonlijke kwesties zodat je ongestoord verder kunt. Zie af van een relatie die twijfel oproept en geen diepgang heeft.

MAAGD

Blokkades van de afgelopen weken verdwijnen. Zet de eerste stap om nieuwe zaken in gang te zetten en gebruik alle beschikbare hulp van mensen die het eens zijn met je ideeën. Bouw een merk of logo op dat afwijkt van alle andere.

WEEGSCHAAL

Alles wijst op een verandering ten goede. Een zaak die door uitstel geplaagd werd kan nu het groene licht krijgen. Iets waarop je wacht kan alsnog worden bezorgd. Gebruik inside information als een competitie moeizaam verloopt.

SCHORPIOEN

Na weken vertraging kan een nieuwe stroom ideeën op je afkomen, maar er kunnen ook opgekropte emoties loskomen. Wees je bewust van al hetgeen je zegt, doet en hoort. Geld dat eindelijk binnenkomt herstelt je vertrouwen.

BOOGSCHUTTER

De kosmos heeft de afgelopen weken invloed gehad op je relaties en mogelijk voor meer vragen gezorgd dan antwoorden. Deals waarvan je dacht dat ze veilig waren kunnen om welke reden ook ongedaan gemaakt worden.

STEENBOK

Zet creatieve gedachten en ideeën op een rij en leg het accent op tot stand brengen. Voer de plannen die hebt om je geestelijke en fysieke activiteit te vergroten ook uit. Stel een belangrijke kwestie op het werk uit tot later.

WATERMAN

De kosmos zorgt voor een positieve trend. Er zal minder sprake zijn van onenigheid en afgezegde afspraken of gebeurtenissen. Wacht niet met het oplossen van problemen. Blijf in contact met oude vrienden en naaste familie.

VISSEN

Hoewel je bekend staat om je onafhankelijke instelling kan de wens toenemen tijd door te brengen met dierbaren. Praat binnenshuis niet over je werk, sta open voor een compromis en bewaar de vrede als je het over iets oneens bent.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.