Vrouw/Praat Mee
1451553439
Praat Mee

En dan gaat je partner vreemd... Hoe vergevingsgezind ben jij?

Komiek Kevin Hart

Komiek Kevin Hart

De Amerikaanse komiek/acteur Kevin Hart (38) had even de lachers niet op zijn hand toen hij in een video toegaf dat hij een misstap had begaan. Hij had zich laten verleiden. Eniko Parrish (33) - zijn tweede echtgenote en zwanger van haar eerste en zijn derde kind - heeft het hem echter vergeven. Zou jij dat kunnen?

Komiek Kevin Hart

Komiek Kevin Hart

Kevin moest wel flink door het stof en kwam er dit keer niet met een luchtig grapje vanaf. Er zouden beelden circuleren van zijn overspel en er werd door criminelen geprobeerd een slaatje te slaan uit de situatie. In het filmpje geeft hij toe dat hij fout zat en ook dat hij zijn vrouw al zijn excuses heeft gemaakt.

Allereerste zwangerschap

Eniko heeft naar verluidt de excuses aanvaard en wil zich nu concentreren op haar allereerste zwangerschap en de toekomst van haar gezin. Ze gelooft nog steeds dat Kevin een goede echtgenoot is en dat er uiteindelijk wel weer te lachen valt met haar overspelige echtgenoot.

Praat mee

Volgens cijfers van het CBS eindigt maar liefst één op de drie huwelijken door overspel. Zou zoiets voor jou een reden zijn om je partner de deur uit te doen? Wat zou jij doen als je geliefde een slippertje maakt? Vergeven of op straat zetten? Zou het voor jou nog uitmaken als je zwanger bent? Of zou dat helemaal de welbekende druppel zijn?

Jij op VROUW.nl

Wil jij jouw (overspel)verhaal vertellen?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.