Nieuws/Vrouw
145327226
Vrouw

Net als Yuri... Heb jij ook weleens een prachtige kans vergooid?

Yuri met Katarina

Yuri met Katarina

Yuri van Gelder (33) is gediskwalificeerd vanwege zijn nacht stappen met Katarina Leal Santo, de Braziliaanse waarmee hij al sinds 2011 samen is. De turner werd in 2009 al eens voor een jaar geschorst wegens het gebruik van cocaïne. Ruim een jaar later werd hij wegens een terugval uit de WK-selectie gezet.

Yuri met Katarina

Yuri met Katarina

Jarenlang werkte Yuri aan zijn comeback, met deze OS als kers op de taart. Helaas gooide hij zijn eigen glazen in door, tegen de afspraak, het olympisch dorp te verlaten voor een avondje stappen met zijn geliefde plus de nodige versnaperingen. In het olympisch dorp had Yuri al gezegd dat hij zich erg verheugde op het weerzien. De Braziliaanse schone was zaterdag op de kwalificatiedag in Rio de Janeiro gearriveerd.

Website

Yuri mist door zijn actie de finale aan de ringen, waarvoor hij zich als achtste had geplaatst. Hij was in Rio bezig aan zijn eerste Spelen. Op zijn website staat:

De olympische droom van Yuri is maandag hard uiteen gespat. De leiding van de Nederlandse ploeg heeft hem per direct naar huis gestuurd. In een persbericht meldt Chef de Mission Maurits Hendriks, dat Yuri zich niet aan de teamregels heeft gehouden door in de nacht van zaterdag op zondag het olympisch dorp te verlaten waarbij hij ook alcohol zou hebben genuttigd. Hendriks zei dat zulks gedrag ontoelaatbaar is en hij heeft maatregelen moeten nemen. Hoe moeilijk ook.

Yuri kan en wil nog niet reageren op de situatie. Hij wil de gebeurtenissen in besloten omgeving eerst verwerken en zal daarna met een statement naar buiten treden. Wanneer dat gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

JIJ OP VROUW.NL

Yuri verprutste met zijn actie zijn eerste en enige Spelen... Heb jij ook een keer door een onverstandige actie 'de kans van je leven' vergooid? Een once-in-a-lifetime opportunity verspeeld? De liefde van je leven verloren omdat je gezoend hebt met een ander? Een goede baan laten lopen vanwege een geplande vakantie? Je hartsvriendin verloren na een domme actie?

Laat hier je gegevens achter en vertel jouw verhaal

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.