Vrouw/Horoscopen
1472336071
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 7 februari - Sterrenbeeld Steenbok: Romantiek ligt voor het grijpen!

De kosmos kan voor drama zorgen, Waterman!

De kosmos kan voor drama zorgen, Waterman!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier de daghoroscoop voor jouw sterrenbeeld!

De kosmos kan voor drama zorgen, Waterman!

De kosmos kan voor drama zorgen, Waterman!

VANDAAG JARIG

Het is altijd verstandig de hand op de knip te houden als de economie met ups en downs te maken heeft, maar dit jaar meer nog dan anders. Het gezamenlijk optrekken van Jupiter en Uranus beïnvloedt vanaf half mei jouw financiële welzijn en dat kun je nu al merken. Gebruik je fingerspitzengefühl.

STERRENBEELD RAM

Je kunt waardevolle contacten leggen, maar bespaar je de afspraken die een goed overwogen benadering vereisen. Houd er rekening mee dat diverse problemen op het werk je langer van huis zullen houden dan gebruikelijk.

STERRENBEELD STIER

Een geweldige dag voor artiesten en als je je werk tentoon wilt stellen, moet je nu tot daden overgaan. Je werkgever zal je momenteel goed gezind, zijn dus vraag nu om die promotie of salarisverhoging waar je al een tijdje op broedt.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Een geschikt moment om je werkzame en emotionele leven op orde te brengen en zo voor evenwicht te zorgen tussen deze tegengestelde krachten. Als je werk geen uitdagingen meer biedt, moet je daarover je baas aanspreken.

STERRENBEELD KREEFT

Als je je een tijdje aan je plichten hebt onttrokken, kun je daar nu mee worden geconfronteerd. Men zal je aandacht opeisen, papieren moeten geregeld worden of de telefoon rinkelt onophoudelijk. Probeer niet alles tegelijk te doen.

STERRENBEELD LEEUW

Je krijgt een kans bepaalde kwesties te herzien die met huis, gezin of vastgoed te maken hebben. Heroverweeg relaties met medebewoners en ouders; toon en ontvang je wel voldoende respect en affectie? Praat erover zonder te zeuren.

STERRENBEELD MAAGD

Als je vindt dat de mensen om je heen te emotioneel zijn, kijk dan ook eens aandachtig naar jezelf voor je kritiek laat horen. Jouw creativiteit kan een hoogtepunt bereiken en dat zal je inspireren je huis te verfraaien of op te knappen.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Moeilijkheden blijven je bespaard als je je niet laat verleiden tot kantoorpolitiek. Stel je diplomatiek op en blijf discreet als geheimen aan het licht komen of ruzie ontstaat. Gevoeligheden kunnen bij jou en anderen over de top gaan.

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Relatieproblemen kunnen parten spelen en je angstig maken. Concentreer je op iets anders als je je gevoelens niet onder controle krijgt. Alles komt goed als je analyseert wat er precies aan de hand is. Daarna gaat het licht weer aan.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

De kosmos kan voor gespannen situaties zorgen, vooral als je in een team werkt. Pas op je tellen als je met klanten of leidinggevers te maken hebt. Hecht niet te veel aan zaken die er niet echt toe doen. Stel je volwassen op.

STERRENBEELD STEENBOK

Houd je plannen flexibel en voorkom dat je in een positie terechtkomt waarin je iemand moet teleurstellen. Romantische mogelijkheden liggen voor het grijpen, en ben je al op vrijersvoeten, dan zal de avond aan je wensen tegemoet komen.

STERRENBEELD WATERMAN

Je kunt een nieuwe manier om geld te verdienen bedenken, maar je doet er goed aan het met een partner te bespreken voor je deze in praktijk brengt. De kosmos kan voor een drama zorgen als een professionele ruzie je uit balans brengt.

STERRENBEELD VISSEN

Ideeën voor een nieuw zakelijk project zijn waarschijnlijk te realiseren. Alles draait om wie je kent en wat je weet. Romantische interesses kunnen momenteel even snel opkomen als verdwijnen, maar kunnen je ook een ervaring rijker maken.

Elke dag een melding

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.