Vrouw/Horoscopen
1477864451
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 18 oktober - Pas op voor iemand die roddels vertelt, Ram!

Vertrek zo vroeg mogelijk als je op reis gaat, Weegschaal!

Vertrek zo vroeg mogelijk als je op reis gaat, Weegschaal!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Vertrek zo vroeg mogelijk als je op reis gaat, Weegschaal!

Vertrek zo vroeg mogelijk als je op reis gaat, Weegschaal!

VANDAAG JARIG

Pluto, jouw financiële metgezel in de kosmos zal ervoor zorgen dat het goed blijft gaan. Misschien ben je inmiddels van huis uit gaan werken en dat zal voorlopig zo blijven. Familie blijft je ook financieel steunen als beloning voor jouw fysieke steun. Vanaf maart nemen jouw fysieke krachten toe.

RAM

Controleer afspraken, reserveringen, reistijden. Schuif belangrijke beslissingen even voor je uit als je niet helemaal helder bent. Pas op voor iemand die roddels vertelt; later zal blijken dat het kwaadaardige geruchten waren.

STIER

Blijf een oplettend inkomsten- en uitgavenbeleid voeren, ook als iemand probeert dat met wensen of claims te verstoren. Jouw reputatie loopt schade op als je niet aan verplichtingen kunt voldoen. Een opmerking kan je aan het denken zetten.

TWEELINGEN

Misschien denk je een opdracht te hebben uitgevoerd, maar wees er niet te zeker van. Houd er rekening mee dat mensen van mening kunnen veranderen. Zorg dat je niet voor één gat te vangen bent. Geef geld niet impulsief uit.

KREEFT

Het kan een fijne dag worden maar let wel op jouw uitgaven. Probeer de komende weken zo praktisch mogelijk te blijven en gebruik jouw creditcard zo min mogelijk. Kook liever jouw eigen potje dan buitenshuis te gaan eten.

LEEUW

Bedenk een nieuwe publiciteitscampagne voor jouw bedrijf of een charitatieve instelling. Aandacht in de media levert inkomsten en vrijwilligers op. Houd je liever met feiten bezig dan met geruchten. Blijf vanavond thuis.

MAAGD

Laat je niet meeslepen in een debacle waarvoor je niet aansprakelijk bent. Blijf bij een besluit en verander niet van mening al raakt de kwestie een gevoelige snaar. Een officiële bijeenkomst verloopt minder vervelend dan je vreest.

WEEGSCHAAL

Vertrek zo vroeg mogelijk als je op reis gaat; het verkeer kan drukker zijn dan anders. Later vandaag kan een ingewikkelde opdracht voor hoofdbrekens zorgen. Denk goed na; je wordt niet betaald voor ondoordachte beslissingen.

SCHORPIOEN

Concentreer je op jouw carrière en stel je daarbij flexibel op. Door problemen vanuit diverse hoeken te bekijken vind je eenvoudige oplossingen. Vergeet het thuisfront niet als je voor een leidinggevende positie in aanmerking komt.

BOOGSCHUTETR

Je kunt in moeilijkheden komen als je zaken mengt met sociale activiteiten. Het is essentieel om jouw intuïtie in te schakelen. Maak geen ruzie met jouw partner over de inrichting van jouw huis; smaken verschillen nu eenmaal.

STEENBOK

Op een dag als deze kan er van alles misgaan. Controleer wat er door jouw handen gaat twee keer, reageer op boodschappen en neem niets als vanzelfsprekend aan. Lees wat je ondertekent. Journalisten moeten voorzichtig zijn.

WATERMAN

Je kunt een moeizame dag tegemoet gaan als je afhankelijk bent van jouw creativiteit. Inspiratie komt met minimale porties en jouw geheugen lijkt wel een zeef. Schrijf wat je bedenkt meteen op. Vermijd ruzie en ga vroeg naar bed.

VISSEN

Je hebt de neiging alleen de positieve kanten van een deal te zien en de negatieve te verdoezelen. Je kunt een betreurenswaardige fout maken als je te gehaast bent en je kunt bovendien een zaak totaal verkeerd inschatten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.